Cheryl Fernandez Versini család Cheryl Cole X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem tagadhatja tovább a brit X-Factor sztárja, Cheryl, hogy bizony gyermeket vár. 

Angliában hónapok óta téma az egykori Cheryl Cole, illetve Cheryl Fernandez Versini állítólagos terhessége.

Cheryl Cole és Liam Payne Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A tehetségkutató zsűritagja egy koncerten mutatkozott kedvesével, a nála 10 évvel fiatalabb, 23 éves Liam Payne-nel,

a pocakján pedig jól látszott, hogy bizony babát vár.

Az énekesnő korábban sem kommentálta a terhessége tényét, de a szük ruha, amit viselt, elég beszédes volt.

Cheryl Cole és Liam Payne Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Ő és kedvese csak 2015 végén jöttek össze, így náluk igencsak gyors tempóban zajlanak a dolgok: reméljük, ez a kapcsolat sikeresebb lesz, mint a sztár korábbi házasságai.

Azok a mocskos anyagiak – Ki fizessen az első randevún?http://www.life.hu/csalad/20161129-ki-fizessen-az-elso-randevun-szopper-zsofia-penzugyi-sz.htmlSokakban még él az a berögződés, miszerint az első randevúk alkalmából minden esetben a férfinak kell fizetnie a cehhet. De vajon megállja még a helyét ez a tradíció a 21. században is? A Life.hu pénzügyi szakértője, Szopper Zsófia az alábbi írásában megpróbál kicsit rendet tenni a fejekben. CsaládThinkstockSarka Kata megmutatta, hogyan készül a karácsonyrahttp://www.life.hu/csalad/20161128-sarka-kata-megmutatta-hogyan-keszul-a-karacsonyra.htmlSarka Katáéknak nagyon más lesz az idei karácsonyuk, mint a korábbiak. Nem úgy fognak ünnepelni mint eddig, egyedülálló anyaként készül az ünnepre. CsaládOrigoA leghíresebb lányos apukákhttp://www.life.hu/csalad/20161125-hires-apukak-akiknek-csak-lany-gyerekeik-vannak.htmlVannak férfiak, akiknek minden vágyuk egy trónörökös, aki tovább öregbítheti majd a család büszke nevét, de vannak, akik imádják babusgatni és védelmezi, legdrágább kincsüket, kislányukat. A következőkben olyan híres apukákat válogattunk össze, akik az utóbbi csoportba tartoznak – jöjjenek a híres lányos apukák. CsaládAFPSztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleikhttp://www.life.hu/csalad/20161125-hiressegek-gyerekei-akik-szegyent-hoztak-hires-szuleikre.html„A fiú nem bűnhődik az apa bűne miatt, az apa sem bűnhődik fia bűne miatt” – mondja Ezékiel könyve. A következő híres apák, ha nem is bűnhődtek vagy bűnhődnek gyerekeik hibái miatt, de az biztos, hogy egy-egy botrányosabb húzásuk után azért egy kicsit elszégyellik magukat. Jöjjenek a sztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleik. CsaládOrigoA stresszes kismama szilánkokkal hinti gyermeke útját?http://www.life.hu/csalad/20161128-az-anya-es-a-gyerek-viszonya-es-annak-hatasao-a-magzati-korban.htmlGyermekünkkel szemben tanúsított magatartásunk, a rá mutató érzelmi hatásunk nem a baba megszületésével kezdődik. A pici magzatkorában is elszenvedhet olyan károkat, melyek később szinte bombaként robbanhatnak. Család--Bűntudat kínozza Gáspár Lacit édesapja halála miatthttp://www.life.hu/csalad/20161128-edesapja-halala-miatt-kinozza-a-buntudat-gaspar-lacit-nem-tudott-elbucsuzni.htmlGáspár Lacitól azt szokhattuk meg, hogy a vélmeényét mindig őszintén elmondja, nem beszél mellé. Az érzéseiről viszot nagyon nehezen beszél. Ennek pedig szomorú oka van.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.