Sarka Kata megmutatta, hogyan készül a karácsonyra

karácsony Sarka Kata advent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Katáéknak nagyon más lesz az idei karácsonyuk, mint a korábbiak. Nem úgy fognak ünnepelni mint eddig, egyedülálló anyaként készül az ünnepre.

Sarka Kata és gyermekei meggyújtották az első gyertyát az adventi koszorújukon. A meghitt pillanatba azonban egy kis keserűség is vegyül, jól tükrözi ezt a kommentár, amit Kata a képekhez fűzött:

"Megállíthatatlanul közeleg a karácsony. Ti várjátok már? Nálunk a gyerekek már számolják a napokat... Idén először nem érzem át a hangulatát ennek az időszaknak, de legalább a kicsik boldogok nagyon!" - írta Kata a képeihez.

A fotókat sokan kommentelték, a rajongók többsége arra buzdítja az édesanyát, hogy béküljön ki Hajdú Péterrel, bocsásson meg neki, bármi történt is, hiszen a karácsony a szeretet ünnepe, és összeköti őket a két gyerek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.