Palvin Barbara estélyi Charlize Theron Claire Danes Cate Blanchett vörös szőnyeg Jennifer Lopez álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016-ban sokkal többen hoztak szégyent a stílusra és a divatra, mint ahányan felmagasztalták. De azért voltak nagy divatpillanatok, és láttunk mesés estélyiket is a kifutón. Mutatjuk is a top 5 kedvencünket!

Jennifer Lopez – Golden Globe

A sárga az év egyik csodás trendszíne volt. De nemcsak ezért szerettünk bele Jennifer Lopez Golden Globe-on viselt ruhájába, hanem azért is, mert tökéletesen volt kivitelezve a szabás. Egyszerűen fenségesen festett az énekesnőn.

Jennifer Lopez Forrás: AFP

Cate Blanchett – Oscar

Az idei Oscar-gála vörös szőnyegén a pasztell ruhaköltemények voltak túlnyomó többségben. Közülük is kiemelkedett Cate Blanchett halványzöld, virágszirmokkal játszó ruhája. Egyszerűen mesés!

Cate Blanchett Forrás: AFP

Charlize Theron – Oscar

Azért néhány színpompás ruhán is megakadt a szemünk a legfontosabb filmes díjátadón. Charlize Theron mélyen dekoltált piros ruháját a legnagyobb divatmagazinok is dicsérték.

Charlize Theron Forrás: AFP

Claire Danes – Met

Nem gondoltuk volna, hogy egy igazi királylányos báli ruha bekerülhet az év legjobbjai közé, de ez a Zac Posen-darab bizony világít a sötétben. A Met-gálára készült csodát igazi szenzációként kezelte a divatvilág.

Claire Danes – Forrás: AFP

Palvin Barbi – Velencei Nemzetközi Filmfesztivál

A mi Palvin Barbink sokszor a világsztárokat is túlszárnyalja a vörös szőnyegen. Így volt ez a velencei filmfesztiválon is, amikor ebben a csodálatos, habkönnyű, fodrokkal variáló ruhában jelent meg.

Palvin Barbi Forrás: AFP

Kié az év ruhája?

A top 5 legsokkolóbb ruha a vörös szőnyegen, avagy 2016 legnagyobb polgárpukkasztásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-polgapukkasztas-a-voros-szonyegen-2016ban.htmlAz hagyján, hogy 2016-ban telis-tele volt a vörös szőnyeg rosszul öltözött sztárokkal, de a sokkolás és polgárpukkasztás sem maradt el, amit egyébként még bírunk is, ha mondanivalója van. De sajnos ebből mindig kevesebb van, mint az öncélú magamutogatásból. TrendAFPA Trónok harca szőrös lábú színésznője újra lecsapott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161216-heti-stilusmustra-szerepel-benne-bella-thorne-nicole-kidman-ashley-graham-jennifer-lawrence.htmlA modellek a nagyágyúkkal, mások furcsa szabásokkal sokkolták a divatrajongó közönséget, de azért a hét ruháját is megtaláltuk, amit nem más viselt, mint az új Star Wars-film főszereplője. Következzenek a részletek! TrendAFPLégy stílusban! Ezek a legmenőbb ünnepi színek idénhttp://www.life.hu/trend/20161213-ezek-a-legmenobb-unnepi-szinek-iden-karacsonykor-es-szilveszterkor.htmlAz idei ünnepi kínálatban káprázatos a felhozatal a szikrázóan csillogó szemhéjszínek között. Lehet finom és visszafogott, de merész és intenzív is, attól függően, milyen sminket szeretnél készíteni. TrendOrigoIdén tényleg mindent megmutattak magukból a sztárok! Az év legsokkolóbb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-az-ev-legnagyobb-villantasai.htmlAz idei évben egy teljesen új villantástechnikával ismerkedhettünk meg, és nagyjából ez uralta az egész évet, ami a vörös szőnyeges villantásokat illeti. Persze azért néhány mellbimbó és pucér fenék is megvillant a hollywoodi eseményeken. Íme! Trend--A legnagyobb sztáresküvők és a legcsillogóbb menyasszonyi ruhák 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161209-menyasszonyi-ruhak-2016ban.htmlTavaly Sofia Vergara esküvője volt a legnagyobb durranás, idén pedig Eva Longoria és José Bastón frigyére voltak leginkább kíváncsiak az emberek. Azt se felejtsük el persze, hogy itthon is napokig beszédtéma volt egy esküvő, méghozzá Szabó Zsófié. Nézzük, milyen ruhákat viseltek az év celeb menyasszonyai. TrendOrigoSokkoló szettek és dögös öltönyök - Éves pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20161206-eves-pasimustra-hollywood-voros-szonyegerol.htmlNemcsak a nők, a férfiak is kitettek magukért 2016-ban. A számtalan vörös szőnyeges eseményen tőlük is láthattunk izgalmas, meglepő és kifejezetten dögös szetteket. Mutatjuk is a legmeghatározóbb darabokat! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.