2016-ban sokkal többen hoztak szégyent a stílusra és a divatra, mint ahányan felmagasztalták. De azért voltak nagy divatpillanatok, és láttunk mesés estélyiket is a kifutón. Mutatjuk is a top 5 kedvencünket!

Jennifer Lopez – Golden Globe 

A sárga az év egyik csodás trendszíne volt. De nemcsak ezért szerettünk bele Jennifer Lopez Golden Globe-on viselt ruhájába, hanem azért is, mert tökéletesen volt kivitelezve a szabás. Egyszerűen fenségesen festett az énekesnőn. 

Jennifer LopezForrás: AFP

Cate Blanchett – Oscar 

Az idei Oscar-gála vörös szőnyegén a pasztell ruhaköltemények voltak túlnyomó többségben. Közülük is kiemelkedett Cate Blanchett halványzöld, virágszirmokkal játszó ruhája. Egyszerűen mesés! 

Cate BlanchettForrás: AFP

Charlize Theron – Oscar 

Azért néhány színpompás ruhán is megakadt a szemünk a legfontosabb filmes díjátadón. Charlize Theron mélyen dekoltált piros ruháját a legnagyobb divatmagazinok is dicsérték. 

Charlize TheronForrás: AFP

Claire Danes – Met 

Nem gondoltuk volna, hogy egy igazi királylányos báli ruha bekerülhet az év legjobbjai közé, de ez a Zac Posen-darab bizony világít a sötétben. A Met-gálára készült csodát igazi szenzációként kezelte a divatvilág. 

Claire Danes –Forrás: AFP

Palvin Barbi – Velencei Nemzetközi Filmfesztivál

A mi Palvin Barbink sokszor a világsztárokat is túlszárnyalja a vörös szőnyegen. Így volt ez a velencei filmfesztiválon is, amikor ebben a csodálatos, habkönnyű, fodrokkal variáló ruhában jelent meg. 

Palvin BarbiForrás: AFP