Tizenévesen, a gimnázium évei alatt nem feltétlenül a legideálisabb gyereket vállalni. De ahogy az alábbi példák is bizonyítják majd, egy tinimami kicsit korán érkező gyerkőcéből is válhat sikeres, boldog felnőtt. Jöjjenek a hírességek, akiknek szülei meglepően korán vágtak bele a gyereknevelésbe.

Selena Gomez 

Az énekesnő szülei tinédzserek voltak Selena születésekor, az édesanyja, Mandy Cornett, mindössze 16 éves volt. Az ifjú pár Selena születése után összeházasodott, ám öt év múlva útjaik szétváltak. 

Selena Gomez és édesanyja mintha csak testvérek lennénekForrás: Northfoto

Justin Bieber 

Justin Bieber édesanyja,  Pattie Mallette 17 éves volt, amikor terhes lett. Gyerekét egyedülálló anyaként nevelte, meglehetősen rossz körülmények között. 

Justin Biebert édesanyja egyedülálló anyaként nevelte, meglehetősen rossz körülmények közöttForrás: AFP

Barack Obama 

A volt amerikai elnök szülei a Hawaii Egyetemen ismerték meg egymást 1960-ban, egy évre rá pedig meg is született egyetlen közös gyermekük. Ekkor Obama szülei mindössze 19 évesek voltak, fél évvel a születése után édesapja és édesanyja össze is házasodott. Két év múlva azonban ennek a kapcsolatnak is válás lett a vége. 

Forrás: AFP
Forrás: Instagram/Csobot Adél
Csobot Adél után szabadon -Tinimamik a sztárvilágban

2016-ban bombaként robbant a hír, hogy a 21 éves énekesnő, Csobot Adél és párja, Istenes Bence gyermeket várnak. A hír hallatán sokan meglepődtek, sőt rosszallásukat is kifejezték, azzal az indokkal, hogy Adél és Bence túl fiatalon vágott bele a babaprojektbe. De valóban túl fiatalok? Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik Adélhoz hasonlóan a húszas éveik elején, vagy akár még korábban estek teherbe.

Eminem 

Eminem édesanyja, Deborah Rae Nelson 14 éves volt, amikor találkozott leendő fia apjával, a 18 éves Marshall Bruce Mathersszel. A párnak három év múlva gyermeke született, ám az apuka Eminem 18 hónapos korában elhagyta a családot, így édesanyja egyedül nevelte őt. 

Eminem is apa nélkül nőtt felForrás: AFP

50 Cent 

A rappert 15 éves korában szülte Sabrina nevű édesanyja, aki egyedül nevelte fiát egészen nyolc éves koráig. Akkor azonban a kokainárusításból élő nőt meggyilkolták, így 50 Cent a nagyszüleihez került. 

50 Cent fiatal anyját meggyilkolták, így később a rappert nagyszülei nevelték felForrás: AFP

Jared Leto 

Constance Leto húszéves kora előtt már két kisfiú anyukája volt. Jared Leto és bátyja, Shannon Leto szülei azonban korán elváltak, így a nő évekig egyedül nevelte fiait. 

A Leto testvérek édesanyja is nagyon fiatal volt, amikor a fiai születtekForrás: AFP