Jennifer Aniston bikiniben napozott - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
Justin Theroux Courteney Cox bikini Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston a kikapcsolódásra szavazott, ezért Mexikó egyik gyönyörű tengerpartján süttette a hasát férjével és legjobb barátnőjével, Courteney Coxszal. A 48 éves színésznő nem rejtegette alakját, ami nem is csoda, hiszen még mindig dögös bikiniben.

Szikrázó napsütés és forróság: ebben volt része Jennifer Anistonnak Mexikó egyik gyönyörű tengerpartján. A színésznő kiélvezte a pihenés minden pillanatát, de nem egyedül! Férjével, Justin Theroux-val és legjobb barátnőjével, Courteney Coxszal töltötte az idejét.

Jennifer Aniston korábban is megmutatta már magát bikiniben Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A 48 éves Jennifer Aniston sokat sütkérezett, tette ezt persze bikiniben – már nem először –, a rajongók és a lesifotósok legnagyobb örömére. Nekik hála most mindenki megcsodálhatja, hogyan is néz ki a színésznő fürdőruhában, hiszen a paparazzók rengeteg képet készítettek a napozó sztárokról. Természetesen Courteney Cox is nekivetkőzött, és az ő teste is irigylésre méltó, főleg ahhoz képest, hogy már 52 éves. A napozós kirándulásukról készült képeket itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.