Ilyen Rubint Réka spártai edzése: Abaházi Csaba és Vágó Piros kipróbálta!

Rubint Réka Abaházi Csaba Vágó Piros edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka óráin hétről hétre több százan izzadnak, szinte lépni sem lehet a sok tornázó embertől. Két különleges vendéget mégis beszuszakoltak a zsúfolt terembe: Abaházi Csaba és Vágó Piros is kipróbálták, mennyire is kegyetlen edző Réka.

Jobban ismerjük a hangjukat, mint az arcukat: ilyen a rádiós műsorvezetők élete. Abaházi Csabát és Vágó Pirost azonban most láthatjuk is, ráadásul egy különleges helyzetben! Ellátogattak ugyanis Rubint Réka egy kemény órájára, és próbálták tartani az iramot. Ha már így alakult, Life.hu riportere, Domszky László ki is faggatta őket sportolási szokásaikról, és arról is, mennyire bírták Réka edzését, aki senkit nem kímél. A vendégei többségének már az óra vége előtt izomláza van.

Rubint Réka brutális kockahasat villantott: ez az eredménye a kemény munkának


Mondják, hogy a nyári alak télen készül. Nos, Rubint Réka alakja egész évben készen van, sőt, januárban csak még szálkásabb és izmosabb lett. Nézd meg, milyen feszes a sztármama!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.