Szexi fotót villantott Bódi Sylvi

Forrás:facebook/Bódy Sylvi -
modell Bódy Sylvi fotó Bali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi mostanában egyre több alkalommal mutat szexi fotót valamilyen egzotikus helyről. Így kell kedvet csinálni egy kis utazáshoz!

A 35 éves modellt már számtalan formában láthattuk: volt már szörfös amazon, homokba hempergetett vadmacska, most pedig ismét elkápráztatta a követőit egy óceánparti fotóval.

Ébenfekete göndör tincsei takarják el a szexi sztár dekoltázsát, de ha már cicit nem villant, legalább a nádszál vékony lábait megcsodálhatjuk. Nem meglepő, hogy a követői pillanatok alatt felkapták a fotóját: kevesebb mint egy nap alatt 2300 kedveléssel jutalmazták.

Nyilvánvalóan a kedvelések Sylvi szépségének szólnak, de sokakat megihletnek az egzotikus tájak is, hiszen mi itthon csak szeszélyes időjárásban részesülhetünk.

Bódi Sylvi megtalálta az ikertestvérét, Annát

2017.02.06. 13:53
8
Szerencsés helyzetben vannak a Bódi Sylvi-fanok, ugyanis imádott hölgyükből már kettő is van. A modell megtalálta saját hasonmását, és be is mutatta Facebook-oldalán a követőinek. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.