Ez a hét sem volt mentes meglepetésektől. Itt van például az amerikai televíziós személyiség, Sundy Carter, aki szinte teljesen pucéran érkezett a vörös szőnyegre, de a nagyobb sztárok is sokat mutattak magukból ezen a héten.  

A legstílusosabbak  

Jessica Bielt egy letisztult ruhában, aranykiegészítőkkel kapták lencsevégre a lesifotósok, míg Victoria Beckham egy elegáns, mégis laza kosztümben indult útnak a New York-i szállodájából.

Jessica Bielt és Victoria BeckhamForrás: Northfoto

Akik sokat mutattak magukból

Chrissy Teigent és családját a reptéren fotózták le. Afelől vannak kétségeink, hogy mennyire praktikus egy ilyen majdnemvillantós ruhában utazni, de egyébként csodaszép ez a Gucci kardigán. Jennifer Lopez is kis híján nagyot villantott ebben a durván mini fehér ruhában. 

Chrissy Teigen és Jennifer LopezForrás: Northfoto
Puncivillantás felsőfokon! Ez a legújabb trend a vörös szőnyegen
A köldökig dekoltált ruhák ideje lejárt. Bella Hadid puncivillantása óta mindenki így akar kitűnni a vörös szőnyegen. Nektek mennyire jön be ez az új trend? Nézd meg a fotókat!

A hét legsokkolóbb jelensége

Szóhoz sem jutottunk, amikor megláttuk Sundy Carter vörös szőnyeges ruháját. Az amerikai botrányhős pucér fenékkel és leragasztott mellbimbókkal jelent meg egy eseményen. Ritkán látunk ehhez foghatóan ízléstelen megjelenést.

Sundy CarterForrás: Northfoto

A hét meglepetése  

Nemcsak Sundy Carter pucér feneke lepett meg minket ezen a héten, hanem a régen látott Matthew Perry is. Talán nem is csoda, hiszen ő már csak Chandlerként él az emlékezetünkben, pedig ő is öregszik. 

Matthew PerryForrás: AFP