Legyen bármilyen divatos és bármilyen márkás, több százezer vagy akár millió forintot még egy felnőtt ruhájára is elképesztő pazarlás elkölteni. Ha pedig egy gyerekruháról van szó, az előbbi kijelentésünk hatványozottan érvényes. Valóban szüksége van egy pár éves lurkónak százezres táskára? A celebszülők szerint igen. Jöjjenek a drága ruhatárral büszkélkedő sztárgyerekek. 

Emme Maribel Muniz 

A kilencéves Emme Maribel Muniz lassan, de biztosan nagyobb díva lesz, mint drága mamája. Jennifer Lopez és Marc Anthony kislánya hercegnőket megszégyenítő, divatosabbnál divatosabb és drágábbnál drágább ruhadarabok között tengeti a celebgyerekek életét. Mikor például a párizsi divathétre látogatott el az anyukájával, Emme egy nagyjából 5000 dolláros, azaz majd másfél millió forintos Chanel outfitet öltött magára. A kislány übertrendi táskája  2100 dollárt kóstált, a ruhájára tűzött bross pedig közel 300 dollárt.

Legutóbb Emme Maribel Muniz egy nagyjából 5000 dolláros, azaz majd másfél milliós forintos Chanel outfitben jelent megForrás: Getty Images

Suri Cruise 

Katie Holmes és Tom Cruise pici lányának bejött az élet. Korábban már beszámoltunk arról, hogy Suri második szülinapjára annyi pénzt költöttek a szülei, amennyit egy halandó ember egy egész évben nem keres meg. Most viszont nem a babazsúrjait, hanem az öltözködését vesszük górcső alá, de annyit elárulhatunk, hogy a 10 éves kislánynak a szülei válása után sem kell nyomorognia. A kislánynak állítólag volt egy csinos piros Dolce and Gabbana esőkabátja, amiért anyukája nem kevesebb, mint 2000 dollárt fizetett. Biztosak vagyunk benne, hogy egy majd 600 ezer forintba kerülő esőkabát sokkal jobban véd az esőtől... 

Suri Cruise Dolce and Gabbana esőkabátja 2000 dollárt kóstálForrás: Getty Images

Valentina Pinault

Salma Hayek és Francois-Henri Pinault kislánya, a 9 éves Valentina Pinault már most igazi kis divatdiktátor. A gyerkőc egyik kedvenc márkája a Gucci, szerető szülei pedig természetesen szívesen öltöztetik a márka trendi darabjaiba. Valentinának van egy világos rózsaszín Gucci kabátja, ami nagyjából 500 dollárt, azaz körülbelül 150 ezer forintot ér, amihez szívesen veszi fel 200 dolláros szintén Gucci piros sapkáját. 

Salma Hayek és Francois-Henri Pinault kislánya, a 9 éves Valentina Pinault már most igazi kis divatdiktátorForrás: Getty Images

Blue Ivy Carter 

Természetesen Beyoncé elsőszülött csemetéje sem maradhat ki a listából. Blue Ivy még csak kétéves volt, mikor már egy 300 dolláros Jean Paul Gaultier selyemruhácskában parádézott. Bue Ivy egyébként babakorában egy 16 ezer dolláros, Swarovski kristályokkal kirakott etetőszékből fogyasztotta el a fejedelmi bébiételt. 

Szülei Blue Ivy Cartert gyakran öltöztetik drágábbnál drágább ruhákbaForrás: Northfoto

Seraphina Affleck 

Seraphina Affleck 2009-ben született, apukája Ben Affleck, anyukája pedig Jennifer Garner. Mivel a szülők mindig is odavoltak Oscar de la Renta ruhakölteményeiért, nem is volt kérdés, hogy kislányuknak is beszerezzenek-e tőle egy-két darabot. Seraphina néhány éve például egy 275 dolláros rózsaszín-sárga fodros De la Renta ruhácskáért volt oda.

Seraphina néhány éve egy 275 dolláros rózsaszín-sárga fodros De la Renta ruhácskáért volt odaForrás: Northfoto