Egyedülálló anyaként próbál mindent megadni a gyermekének Cseke Katinka, de ez nem egyszerű. Azért, hogy a lányának mindene meglegyen, olyan munkát is elvállal, amit egyébként nem szeretne elvégezni. 

Az egyedülálló anyák helyzete nem könnyű, ezt saját bőrén tapasztalja Cseke Katinka is már évek óta. Azért küzd, hogy így is minden segítséget megadhasson a lányának, éppen ezért nem válogathat a munkák között. A színésznő Várkonyi Andrea műsorában vallotta be, hogy vannak olyan munkák, amiket nem szívesen vállal el, de lánya boldogulása érdekében kénytelen. 

Cseke Katinka minden munkát elvállalForrás: Fem3Café

"Nekem van egy olyan stresszfaktorom, ami számomra nagyon komoly. Én nem tudom, hogy hol laknék, ha a szüleimtől nem kaptam volna egy nagyon szép lakást, és én szeretném megadni ezt a kislányomnak is. Bár azt gondolják, hogy színésznőként rengeteget keres az ember, ez nem igaz.  Nekem az egy komoly stresszfaktor, hogy szeretnék a kislányomnak ugyanúgy segíteni, de nem biztos, hogy ezt meg fogom tudni oldani, pláne úgy, hogy egyedül vagyok. Folyamatosan ezen pörög az agyam. Vannak olyan munkák, amiket nem szeretnék elvállalni, de azt mondom, hogy el kell, mert egyedül vagyok"  – mondta a színésznő, aki nagy életmódváltásba kezdett nemrég, aminek eredményeként már 20 kilótól megszabadult