Készítsd el a születésnapos Renée Zellweger sminkjét

Forrás: Red Online Magazine -
Bridget Jones szépségápolás smink Renée Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen imádnivaló Renée Zellweger, aki az életvidám, bohókás Bridget Jonesként lopta be magát a szívünkbe. A színésznő 48. születésnapja alkalmából ellestük szépségtrükkjeit, amiket most Larion Oscar sminkmester mutat be nektek! 

Pirospozsgás bőre ártalmatlan bőrpírral kezdődött, amitől olyan kislányos, egészségtől kicsattanó volt a megjelenése. Ám később kiderült, hogy rosaceás bőre van, ami a bőr túlzott értágulata. Hogy mitől van, még a szakemberek is csak találgatják. Éppen ezért Renée havonta egy speciális oxigénkezelésen és mikrodermabrázión esik át, hogy a bőrét fiatalon tartsa. Ez egy hatásos módszer a kipirosodásra hajlamos bőrre.

Pirospozsgás bőre ártalmatlan bőrpírral kezdődött Forrás: Red Online Magazine

Ha neked is rosaceás bőröd van, zöld színű korrektorral eltüntetheted a kellemetlen pirosodást. Először tedd fel a zöld korrektort szépen eldolgozva, majd erre vidd fel a bőrszíneddel megegyező árnyalatú alapozót, és fixáld le púderrel.

Napi rutinjában az alapos arctisztítás mellett a színésznő nagy gondot fordít a bőrének ápolására.

Ez fontosabb számára, mint maga a smink, ezért arcolajokkal kényezteti a bőrét, és magas faktorszámú fényvédővel védi az arcát.

A színésznő nagy gondot fordít a bőre ápolására Forrás: Getty Images, Northfoto

Az alapozás előtt pórusminimalizáló báziskrémet masszíroz a bőrébe, ezután kézzel viszi fel ultravékonyan az alapozót. Csak a T-zónára használ púdert, és a szem alatti terület álcázására. Orcáit általában szabadon hagyja, elvétve használ arcpírt. Szemöldökét csak kifésüli, hogy még fiatalosabb legyen a megjelenése.

Mélyen ülő szemformája miatt a szemhéj általában rejtve marad, így a szemfestésnél az alsó szemhéjra fókuszál.

A mozgó szemhéjára fényes, bézs színt használ. Az alsó pillatövet hideg barna szemceruzával élénkíti, ami tökéletesen kiemeli kék szemét. Szempilláit fekete, természetes hatású szempillaspirállal festi ki. Ajkát kedvenc, hamvas rózsa árnyalatú ajakrúzsával festi ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.