Hihetetlen fogyáson van túl egy kétgyermekes anya. Azt hitte, ezzel már túl esett a dolog nehezén, de az igazi küzdelem még csak ezután következett. 

Anette egész életében komoly túlsúllyal küzdött. 9 éves korában már 100 kilót mutatott a mérleg, a középiskola végére pedig már 220 kilót nyomott. 

Fiatal korában is durva súlyfelesleggel küzdöttForrás: TLC

"Nem tudtam kontrollálni az étkezési szokásaimat, 26 évesen már közel 300 kiló voltam. Ekkor már én is tudtam, hogy ezt nem lehet diétával és mozgással megoldani. Segítségre volt szükségem, ezért döntöttem a gyomorgyűrű mellett" - mesélte a családanya. 

Így nézett ki Anette és Mike a megismerkedésük idejénForrás: TLC

A beavatkozás hatására rohamos fogyásnak indult a nő. Egy évvel később megismerte a férjét, Mike-ot. Ekkor már majdnem 70 kilóval könnyebb volt. Azonban később ismét hízni kezdett, ezért egy újabb beavatkozás mellett döntöttek, mert Anette nagyon félt, hogy újból elviselhetetlenül kövér lesz. 

A megereszkedett bőr miatt plasztikai műtétre lesz szükségeForrás: TLC

A durva súlycsökkenés azonban következményekkel járt: Anette bőre úgy megereszkedett, hogy a kinyúlt szövetek alatti területet hajszárítózni kellett fürdés után.

Az egymásra hajló bőrrétegek miatt nem tudott szellőzni a bőre, ami viszont fertőzéseket és sebesedést okozott. Plasztikai műtétekre lesz szükség, hogy egészséges és kényelmes életet élhessen - írta meg a DailyMail

260 kilót fogyott és most élete párját keresi egy nő
A féltonnás asszony akkor döntött a fogyókúra mellett, amikor ki kellett bontania a háza falát ahhoz, hogy kórházba szállíthassák. Elmondása szerint évekig csak a négy fal között létezett, evett és az interneten lógott. Amikor súlya a fél tonnát is elérte, úgy érezte, változtatnia kell az életén. Olvass tovább itt...