Bérelt barátnővel vakációzik Katie Holmes lánya: Fotó!

barátnő Suri Cruise Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez hihetetlen: manapság már tényleg mindent megszerezhetünk egy "kis" pénzzel? 

Mivel annak idején Suri Cruise a szientológiai tanítások szerint nevelkedett, ezért nem igazán került kapcsoltba "hétköznapi gyerekekkel". Ennek köszönhetően nem sok barátra tett szert az évek alatt, és később is nehezére esett a kezdeményezés.

Az édesanyja azonban megelégelte a dolgot, és a kezébe vette az irányítást: rendelt a 11 éves lánynak egy barátnőt. Hiszen ma már létezik a legjobb barát ügynökség, melynek köszönhetően a szülők válogathatnak játszótársakat a magányos gyerekeknek - ahelyett, hogy kiküldenék őket a játszótérre.

Íme egy 2016-ban készült fotó a lányokról Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Nancy Rivera

A szegény kis Suri pedig nincs is tisztában azzal, hogy a most legjobb barátnőjének hitt Remy valójában rendelés útján került ilyen közel hozzá. Nagyon jól érzik magukat együtt és rengeteg közös programon vesznek részt.

De az internet világában félő, hogy a kislány előbb vagy utóbb rájön a turpisságra, Holmesnak pedig bőven lesz miért magyarázkodnia - írta meg a Story.

Herpeszek csúfítják Katie Holmes ajkait

Nem is gondolnánk, hogy bizony a sztároknak is van rejtegetnivalójuk, pedig mint kiderült, Katie Holmesnak is vannak problémái a megjelenésével. A szexi színésznő alapvetően jó genetikával lett megáldva, hiszen csinos, helyesarcú és tehetséges. De azt eddig nem tudtuk, hogy Katie rendszeresen érzi magát kellemetlenül az ajkai miatt...

Hosszú Katinka családi körben pihen: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170727-csaladjaval-pihen-hosszu-katinka.htmlVidám hangulatú fotó került fel Hosszú Katinka közösségi oldalára: ebből is látszik, hogy nem csak munkából áll az úszónő élete. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoKim Kardashiannek hamarosan megszületik a harmadik gyermeke!http://www.life.hu/csalad/20170727-kim-kardashian-harmadik-gyereke-hamarosan-megszuletik.htmlKim Kardashian mindig nagy családról álmodott, de egészségi állapota miatt harmadik gyermeket nem vállalhatott, legalábbis nem természetes úton. A hírek szerint azonban 6 hónap múlva megszületik a harmadik gyermeke: már 3 hónapos terhes a béranya. Család--Dammak Jázmin, egykori szépségkirálynő főállású anya letthttp://www.life.hu/csalad/20170727-dammak-jazmin-foallasu-anya-lett.htmlDammak Jázmin 2008-ban lett királynő, után a szereplésről szólt az élete. Egy jó ideje azonban teljesen visszavonult: így él most az egykori királynő! Család--Hadas Krisztina a közösségi oldalán gyászolja hű társát: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170727-elhunyt-hadas-krisztina-kutyaja.htmlA közösségi oldalán emlékezett meg szerető társáról Hadas Kriszta. Megható sorokkal számolt be a részletekről. CsaládOrigoEgy ördögűzés igaz története - Anneliese Michel (18+)http://www.life.hu/csalad/20170725-egy-ordoguzes-igaz-tortenete-anneliese-michel-emily-rose-18.htmlSok pszichés vagy akár idegrendszeri zavart magyarázott a régi kor embere démoni ráhatással, ilyen volt például az epilepszia, a depresszió, a hisztéria is. Nem titok, hogy ma is végeznek ördögűzést az arra felszentelt papok. Az ördögűzés misztikus oldalát sok film is szereti megragadni, hiszen ez egy olyan téma, amely kifogyhatatlan tárházzal bír. Sok esetben igaz történeteket használnak a forgatókönyvek alapjául, mint az Ördögűzés Emily Rose üdvéért esetében is. Most ennek hátterével foglalkozunk. Család--Nádai Anikó új kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170726-nadai-aniko-uj-parjarol-meselt.htmlNádai Anikó gyermeke apjától már régóta külön él, mostanra mindketten megtalálták a boldogságot valaki más oldalán. Szerencsére közös gyermekük, Patrik is nagyon jól érzi magát ebben a helyzetben, hiszen ez számára csak azt jelenti, még több embertől kap szeretetet. Nádai Anikó először beszélt a kialakult helyzetről, és új párjáról! CsaládFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.