Emilio kislánya beégette édesanyját, Tinát: videó

Tina Vigyázat, gyerekkel vagyok! Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elkezdődik a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsor második évada, ahol ismét fejtörést fognak okozni a gyerekek híres szüleiknek. Ezúttal Emilio felesége, Tina került kínos helyzetbe.

A kis Vivike keményen elszólta magát: édesanyja pukizással szokta felvidítani őt.

Nóri rákérdezett a kislánynál, hogy valóban pukizik-e az anyukája vagy csak úgy csinál: "Tényleg pukizik." - hangzott a válasz.

Baby Gabi megmutatta cuki ikerfiait: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170927-baby-gabi-megmutatta-ikeit-foto.htmlBaby Gabi egy éve adott életet ikerfiainak, Bencének és Botondnak. Bár az énekesnő odáig van csemetéiért, csak ritkán mutatja meg őket. Ezúttal szintén kivételt tett. Család--Székhelyi József válásáról mesélt Hajdú Péter műsorában: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170925-szekhelyi-jozsef-hajdunak-meselt-megdobbento-valasarol.htmlSzékhelyi József volt Hajdú Péter Esti frizbi műsorának első vendége, aki a többi között mesélt 62 éves korában született kislányáról, családjáról, valamint arról, hogyan hagyta őt el évtizedek utána felesége... Család--Nagyon megijesztette Majka Dundikát: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170922-nagyon-megijesztette-majka-dundikat-video.htmlMajka és kedvese, Hajni hosszú évek óta alkotnak egy párt és már két csodás gyerekük is van. A kis Mariánnak pedig nem kell a szomszédba mennie egy kis poénért, ahogy édesapjának sem: így viccelték meg a sztármamit.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huRubint Réka össze akarja hozni 16 évvel ezelőtt elvált szüleithttp://www.life.hu/csalad/20170918-rubint-reka-ujra-ossze-akarja-hozni-elvalt-szuleit.htmlRubint Réka szülei 16 évvel ezelőtt váltak el, ám a sztármami akkor érezné magát igazán felhőtlenül boldognak, ha újra egymásra találna az édesanyja és az édesapja. Család--Megszületett Besenczi Árpád harmadik gyereke - ő maga mesélte elhttp://www.life.hu/csalad/20170910-megszuletett-besenczi-arpad-harmadik-gyereke.htmlHarmadik gyerekkel bővült a család Besenczi Árpád Jászai Mari-díjas színészéknél. Hatalmas az öröm.Család--Férjhez ment Rubint Réka - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170905-rubint-reka-ujra-ferjhez-ment.htmlRubint Réka és Schobert Norbert ezúttal újra bebizonyították egymás iránit hűségüket és szerelmüket: újra kimondták azt a bizonyos boldogító igent, immáron negyedszerre... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.