Szabó Zsófi vajon betartja a gyermek születése körüli roma hagyományokat?

Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook -
Szabó Zsófi hagyomány roma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Szabó Zsófi és párja közös gyermeke, Zsófi pedig büszke arra, hogy ilyen színes kultúrába csöppenhet bele. De vajon betartják majd a roma hagyományokat? Egyet már biztosan megszegtek!

Szabó Zsófi nemsokára anyuka lesz, hiszen már a szíve alatt hordja Zsoltival közös gyermeküket. A műsorvezető korábban elmondta, mennyire büszke arra, hogy cigány fiút szeret, és azokra a hagyományokra, amiket képviselnek, de vajon a kisbaba születése körüli szokásokat betartják?

Szabó Zsófi egy roma hagyományt már megszegett: elárulta gyermeke nemét Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook

Büszke vagyok arra, hogy beleláttam olyan kultúrába, amelyről csak rosszat hallottam"

mindenki tudja, hogy kisfiú lesz

Hírességek üzentek Szinetár Dórának, aki elárulta Down-kóros a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171006-hiressegek-uzentek-szinetar-doranak-aki-elarulta-down-koros-a-kisfia.htmlSzinetár Dóra csütörtökön jelentette be, hogy újszülött fia Down-szindrómás. A színésznőt édesanyák, köztük hírességek biztosították támogatásukról. CsaládOrigoA Z generáció önkifejező, információéhes és kielégíthetetlenhttp://www.life.hu/csalad/20171005-a-z-generacio-onkifejezo-informacioehes-es-kielegithetetlen-instagram-kutatas-tinedzser.htmlA Z generációt szokás digitális bennszülötteknek is nevezni. Számukra rendkívül fontos az önkifejezés és a vizualitás. Aktívak a közösségi médiában, de a felhasználás tekintetében nagy eltérés mutatkozik köztük és a korábbi nemzedékek között. A Facebookon inkább csak a messenger funkciót használják, az ő terepük a képmegosztó, az Instagram. Kutatási eredményeket hoztunk. Meglepőek? Ezt döntsd el Te. Család--Mádai Vivien családi életéről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20171005-madai-vivien-elarulta-miert-nem-lesz-masodik-gyerekuk.htmlMádai Vivien mindig is szeretett volna többgyermekes édesanya lenni, de érthető oka van, amiért egyelőre nem bővül a család. Család--Szinetár Dóra megosztotta, hogy Down-szindrómás a kisfia, rengeteg kommentelő támogatjahttp://www.life.hu/csalad/20171005-rengeteg-kommentelo-tamogatja-szinetar-dorat-down-szindromas-kisfia-miatt.htmlSzinetár Dóra közleményben osztotta meg az emberekkel, hogy kisfiuk enyhe Down-szindrómával jött a világra. Az embereket nagyon megérintette a színésznő nyiltkozata, mindannyian kifejezték támogatásukat Dóra és férje felé. CsaládOrigoCooky felháborodott azon, hogy kritizálják őt a gyerekvállalás miatthttp://www.life.hu/csalad/20171005-cooky-felhaborodott-azon-hogy-kritizaljak-ot-a-gyerekvallalas-miatt.htmlCooky és fiatal barátnője nagy örömmel jelentették be néhány hete, hogy kisbabát várnak, de nem mindenhonnan kaptak gratuláló szavakat. A műsorvezető felháborodott a kritikákon, szerinte ugyanis senkinek nincs joga beleszólni az életükbe. CsaládOrigoRózsa György lélekben nem tudja elengedni a feleségét http://www.life.hu/csalad/20171005-lelekben-meg-mindig-egyutt-van-rozsa-gyorgy-es-a-felesege.htmlRózsa György felesége már 16 éve elhunyt, de a köztük lévő erős kapocs miatt a híres műsorvezető még mindig rengeteget gondol rá. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.