A sikeres világmárkák imádják a Disney-hősöket, nem csoda, hogy évről évre előrukkolnak egy mese inspirálta kollekcióval. Mutatunk is néhány izgalmas terméket az elmúlt évekből.

Sminktermékek 

A MAC imádja a Disney-hercegnőket és az antihősöket is, így Szörnyella és Demóna is inspirált már náluk sminktermékeket. Másokat pedig az Oroszlánkirály és Pán Péter ihletett meg.

1. MAC - Hamupipőke-paletta, 2. Inglot - Oroszlánykirály-készlet, 3. Julep - Pán Péter-paletta, 4. MAC - Demóna-rúzs, 5. Anna Sui - Minnie egér-rúzsForrás: Life.hu

Egyéb szépségápolók 

Nemcsak sminkek, más szépségápolási termékek is megtalálhatóak Disney-s változatban. Itt van például a híres ajakápoló márka, az Eos Mickey egeres kollekciója, vagy a Sephora Hamupipőke inspirálta parfümje.

1. Eos - Mickey egér-ajakápolók, 2. Ardell - Hófehérke-műszempillák, 3. Red Carpet - Hamupipőke-manikűrkészlet, 4. Sephora - Hamupipőke-parfüm, 5. Anna Sui - Minnie egér-körömlakkForrás: Life.hu

Ékszerek 

Az igazi Disney-rajongók nem mondhatnak nemet a Pandora legújabb kollekciójára sem. A mesés ékszerek között megtalálhatjátok Mickey-t és Minnie-t, illetve a Hamupipőke és A Szépség és a Szörnyeteg jelképeit charmokba öntve.

Pandora-ékszerekForrás: Life.hu
Rihanna a modern kori Disney-hercegnő?
Sok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna.