Így ünnepelte a hálaadást Naomi Campbell: fotó!

modell szexi fotó Hálaadás Naomi Campbell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell megmutatta a világnak, hogy mit is jelent számára a hálaadás. 

A Hálaadás egy amerikai ünnep, amelyet minden évben ősszel szokás tartani. A régi hagyományok szerint a betakarítási időszakot követően, ezzel mondanak köszönetet Istennek a kellő mennyiségű és minőségű termésért.

Az USA életében ez az egyik legfontosabb ünnep, amelyet mindig november negyedik csütörtökén rendeznek. Kanadában van egy kis eltérés, ott október második hétfője az ünnepnap. A legtöbben ilyenkor összeülnek és nagyot lakmároznak, de akadnak olyanok is - mint Naomi Campbell -, aki ledobja a textilt és felfekszik a pulyka mellé az ezüst tálcára.

#happthanksgiving my darlings #begreatful for each day you open your eyes ❤️ #steven Meisel

Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) által megosztott bejegyzés,

A fotó közel 120 ezer kedvelést kapott, ami nem meglepő, hiszen valószínűleg többen is inkább Naomi combjait választanák a pulyka helyett.

Interjú Weisz Fannivalhttp://www.life.hu/trend/20171124-interju-weisz-fannival-szepsegrol-divatrol.htmlWeisz Fanni fotómodell, szépségkirálynő, esélyegyenlőségi aktivista. Ezúttal a divatról faggattuk, arról, mik a kedvenc ruhadarabjai, van-e titkos szépségtrükkje, és hogy mit gondol a jövőjéről. TrendOrigoLindsey Pelas, a felemás mellű modell: fotó!http://www.life.hu/trend/20171124-imadjak-a-felemas-mellu-lindsey-pelas-modellt.htmlEgyre felkapottabb az a szexi modell, aki - többek között - a felemás melleinek köszönhetően szerzett hírnevet. TrendOrigoEmily Ratajkowski már túlságosan sovány, befelé horpad a teste: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171124-emily-ratajkowski-mar-tulsagosan-sovany.htmlEmily Ratajkowskiban bármikor képes ledobni a textilt, ezúttal azonban kicsit visszafogott maradt, van rajta ugyanis bikini. Ugyan nem ettől, de nagyon furán néz ki a modell: behorpadt a szeméremdombja. TrendOrigoCsodás gyűrűt mutatott Görög Zita: fotó! http://www.life.hu/trend/20171123-gorog-zita-ujjan-egy-csillogo-gyuru-ragyog.htmlGörög Zita a legfrisebb Instagram posztjában egy csillogó gyűrűt villantott. Vajon miért? TrendOrigo2 hónappal szülés után merész fürdőruhában pózol ÉNB Barbihttp://www.life.hu/trend/20171123-2-honappal-szules-utan-meresz-furdoruhaban-enb-barbi.htmlKicsivel több mint 2 hónapja adott életet első kislányának ÉNB Barbi, aki máris egy szexi, bevállalós fotót osztott meg magáról az Instagramján. Trend--Szemöldökfestéséről posztolt Bódi Sylvi: fotó! http://www.life.hu/trend/20171122-igy-festet-szemoldokot-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi kulisszatitkot osztott meg a rajongóival: megmutatta, mitől olyan csodásan ragyogó a szemöldöke. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.