Sokszor mutatjuk be hírességek otthonait, ezzel is közelebb hozva őket. Hiszen valljuk csak be, van abban valami édes izgalom, hogy betekintést nyerhetünk az életük eme titkos és intim részébe. Korábban már írtunk a Playboy-villáról, mely 100 millió dolláros értékével kimagaslóan drága, még sztár körökben is. Ám, nem ez az egyetlen méregdrága celebingatlan.

Tom Cruise Telluride-i otthona

Ára: 59 millió dollár

A hét hálószobás és kilenc fürdőszobás ház ugyan úgy tűnhet, hogy egyedül áll a vadonban, de autóval csupán 5 percre van a várostól, és 10 percre a repülőtértől. Sőt, még egy helikopter-leszállópálya is tartozik a birtokhoz. A kétkandallós, privát fitnesztermes, gyönyörű fabetétes ház remekül hozza a síelők álomszállását, nem kevés luxussal gazdagítva.

Tom Cruise Telluride-i otthonaForrás: Getty Images
Áron alul adta el New York-i lakását Demi Moore

A híres színésznő még 2015-ben dobta piacra a New York-i Central Park West mentén lévő, San Remo épület déli tornyában található penthouse lakását. Az akkor meghirdetett eladási ár 75 millió dollár volt, ám ennél jóval kevesebbért kelt el a luxusingatlan. Nézd meg!

Cindy Crawford malibui birtoka

Ára: 50 millió dollár

A több mint háromhektáros területen elhelyezkedő birtokon Hacienda stílusú villa, teniszpálya és úszómedence is található. Az 1944-ben épült és a közelmúltban felújított épület modern és letisztult belső térrel rendelkezik. A nappali és étkező, a médiaterem, a konyha, a négy hálószoba és az öt és fél fürdőszoba remekül kitölti a villa 350 négyzetméteres területét.

Cindy Crawford malibui birtokaForrás: The MLS

Beyoncé és Jay-Z East Hampton-i otthona

Ára: 26 millió dollár

Az 1200 négyzetméteres ház hét hálószobával, valamint hét és fél fürdőszobával rendelkezik – melyeket veronai márvánnyal burkoltak. A 100 éves épületet Stanford White tervezte, melynek egyik legszembetűnőbb különlegessége a 30 méter magas nappali, ami nyugati irányba, a tóra néz.

Beyoncé és Jay-Z East Hampton-i otthonaForrás: Trulia Real Estate

Nézd meg a többi, "halandók" számára megfizethetetlen sztárotthont is:

Forrás: Trulia Real Estate