A plus size fotós, Erdős Juci újabb nagy dobása a #mindideálokvagyunk kampány, amivel a női sokszínűségre, és a sokszínűség szépségére akarja felhívni a figyelmet. A kampány mondanivalójának jegyében ezúttal is hétköznapi nők álltak modellt fehérneműben.

Erdős Juci, aki a Plus Size Nap szervezője, és a híressé vált plus size aktok készítője is, ezúttal a #mindideálokvagyunk kampánnyal szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy minden nő egyedi, minden nő szép és szerethető.

#mindideálokvagyunkFotó: Erdős Juci

Juci egyébként kifejezetten plus size nőket fotóz, és célja, hogy bebizonyítsa: minden husi nő jó nő, és a szépség alapja a pozitív kisugárzás.

Fotó: Erdős Juci

"Mind ideálok vagyunk. Olyan sokfélék a nők, mégis megpróbálnak egy ideálnak, egy sablonnak megfelelően kinézni. Pedig a nők mind egyediek, csak van, aki úgy hiszi, ha hasonlít valakire, akkor lehet csak érdekes: a legtöbben tökéletes Instagram-lányok akarnak lenni, de ez nagyon rossz gondolkodásmód" - mesélte Juci legújabb kampányáról, és azt is hozzátette: "csak, mert van rajtad plusz, még szerethető vagy, s attól még érezheted jól magadat a bőrödben."

 

Erdős Juci plus size fotós: "Bebizonyítom, hogy igenis minden husi nő jó nő!"


Négy évvel ezelőtt határozta el, hogy kifejezetten a plus size témára specializálódik a fotósként dolgozó Erdős Juci. Hogy milyen személyes élmények vezettek ehhez a döntéshez, miért imádja csinálni, és hogyan kell megtanulni szeretni magunkat, többek között erről mesélt nekünk a mindig nyílt és őszinte művész, akit a közelgő Plus Size Napról is kifaggattunk. Olvasd el az interjút!