Sarka Kata a Life TV Ez zsír! című műsorában vallott arról, amiről eddig még soha. A műsorvezető elárulta, hogy anorexiával diagnosztizálták, és kórházba kellett feküdnie.

Sarka Kata saját műsorában vallott arról, hogy ő is küzdött étkezési zavarral. Anorexiás volt, ami miatt kórházba is kellett feküdnie. A műsorvezető kitárulkozását Szilágyi Liliána ösztönözte, aki a LifeTv Ez zsír! című műsorának adott interjút bulimiájáról, melyről a stúdióban Kata két szakértővel beszélgetett.

Sarka Kata soha nem beszélt még betegségérőlForrás: LifeTv

Engem öt évvel ezelőtt anorexiával diagnosztizáltak, és kórházba kellett feküdnöm egy pár napra, hogy kapjak intravénásan ásványi anyagokat. Azt gondolom, vagy végérvényesen lezárja az ember az életének azt a lemondásos részét, vagy átesik a ló túloldalára. Én is vagy túlsúlyos vagyok, vagy nagyon vékony. Nincs a kettő között egy egészséges határ, és nyilván az mindig lelki oldalon mozog. Ha valaki jobban van lelkileg, akkor nem kell, hogy pótoljak evéssel, akkor normálisan tudok élni. Ha egy picikét megbillen ez, akkor nekem is rögtön az étel az, amihez nyúlok, és akkor bármi történhet. Azt gondolom, hogy ez tényleg csak a lelki kiegyensúlyozottságon múlik, és ezt mindenki titkolja, én is nagyon sok ilyennel találkoztam" – vallotta be Sarka Kata.