Szilágyi Liliána a bulimiájáról nyilatkozott: még nincs túl a betegségen

Forrás: Ez zsír/Life TV -
étkezési zavar LifeTv Szilágyi Liliána bulimia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Liliána őszintén beszélt étkezési zavaráról és arról, miért szánta rá magát arra a bátor lépésre, hogy mindenkivel megosztja problémáját. A tehetséges úszó a LifeTv Ez zsír! című műsorában vallott a küzdelmekről és arról, hol tart most épp a gyógyulás felé vezető úton.

Szilágyi Liliána a LifeTv Ez zsír! című műsorának adott interjút arról, hogy az elvárások és a megfelelési kényszer hatására bulimiás lett. A sportoló nem először beszél problémájáról, februárban a blogján vallotta be, hogy étkezési zavarokkal küzd. Az ifjúsági olimpiai bajnok és Európa-bajnoki ezüstérmes úszó most elárulta, miért döntött úgy, hogy felvállalja betegségét mindenki előtt.

Szilágyi Liliána a LifeTv kameráinak is bátran vallott Forrás: Ez zsír/Life TV

„Ha van valakinek lehetősége arra, hogy felszólaljon valami mellett, akkor azt igenis tegye meg" – vélekedik Liliána. Szerinte fontos, hogy a problémáikról is beszéljenek az emberek, hiszen senki nem tökéletes. A sportoló arról is vallott, hogy egészen

a blog megírásáig önmagával szemben sem volt őszinte.

én most realizáltam azt, hogy tönkreteszem a testemet, a lelkemet, a mentalitásomat. Konkrétan mérgezem magam

Még nincs túl a nehezén Fotó: Mudra László - Origo

Nekem nagy feladat, és nagy szembenézés az is, hogy elfogadjam magam"


zeretném sűrűsíteni, vannak gondolataim. És nagyon szép visszajelzéseket kapok, hogy ez az az út, amit képviselnem kell, és hogy mennyit segítettem. Ez nagyon jó érzéssel tölt el, mert ha tudunk egymásnak segíteni, akkor igenis tegyük meg"

Szilágyi Liliána hatására Sarka Kata bevallotta, anorexiával küzdött

Sarka Kata a LifeTv Ez zsír! című műsorában vallott arról, amiről eddig még soha. A műsorvezető elárulta, hogy anorexiával diagnosztizálták, és kórházba kellett feküdnie. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
A Scandi Sense Diet talán a világ legegyszerűbb diétája, és még hatásos ishttp://www.life.hu/ez-zsir/20180510-a-scandi-sense-diet-talan-a-vilag-legegyszerubb-dietaja-es-meg-hatasos-is.htmlNincs szükségünk kalóriaszámlálásra sem pedig méricskélésra, ha meg akarunk szabadulni súlyfeleslegünktől - állítja a dán ötgyermekes édesanyja, Suzy Wengel, aki megalkotta a Scandi Sense Diet módszert. Ez Zsír!--Letette az alkoholt, gyökerestől megváltozott az élete a bloggernekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180510-letette-az-alkoholt-gyokerestol-megvaltozott-az-elete-a-bloggernek.htmlJelly Devote amerikai fitneszbloggernek alaposan megváltozott az élete miután felhagyott kicsapongó életmódjával és letette az alkoholt. Ez Zsír!OrigoLendüljünk újra tökéletes formába: szakértői tippek a narancsbőr ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-szakertoi-tippek-a-narancsbor-ellen.htmlBeköszöntött a nyári meleg, előkerültek a lenge, rövidebb ruhák és sortok a szekrény mélyéről, amit bár nagyon várunk minden évben, mégis sokunkban felmerül a kérdés: hogyan tüntethetjük el a makacs narancsbőrt? Legyünk nádszál vékonyak vagy teltebb alkatúak, ezzel a problémával a többségünk szembesül, és a nyári időszak közeledtével már nem legyinthetünk rá vagy takarhatjuk el. Károlyfi Edit, az AVON bőrápolási szakértője hasznos tippekkel és tanácsokkal lát el minket, hogy sikeresen megbirkózzunk a narancsbőrrel. Ez Zsír!OrigoHosszú Katinka újra bombaformábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-hosszu-katinka-ujra-bombaformaban-visszateres.htmlHosszú Katinka újra remek formában, elárulta, a kemény munkának hála villámgyorsan leadta a rajta lévő pluszkilókat. Ez Zsír!OrigoDemcsák Zsuzsa feneke egyre kerekebb: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-demcsak-zsuzsa-feneke-egyre-kerekebb-foto.htmlDemcsák Zsuzsa az edzőteremből posztolt és megmutatta követőinek feszes fenekét. Ez Zsír!--A legfurcsább zöldségek és gyümölcsök, melyeket érdemes beépítened az étrendedbehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180507-a-legfurcsabb-zoldsegek-es-gyumolcsok-melyeket-be-kell-epitened-az-etrendedbe.htmlSzámos egzotikus növény kapható már nálunk is, de sokkal csak szemezünk, hiszen nem tudjuk, hogy milyen ízvilágra számíthatunk részükről. Sok esetben a felhasználás ismeretének hiánya is a kosarunkba kerülés útjában áll. Most mutatunk összesen hét gyümölcsöt és zöldséget, melyekhez pár perc múlva egész biztosan kedvet kapsz. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.