Nyári Diát támadta a magyar blogger, amiért elment egy koncertre: válaszolt az újdonsült anyuka

Barok Eszter Nyári Diana koncert anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar blogger a sztáranyukákat, köztük Nyári Diát támadta, amiért egy rózsaszín felhőnek állítják be az anyaságot. A színésznő ellen azért emelte fel a szavát, mert az elment egy koncertre kéthetes babája mellől. Dia természetesen válaszolt a támadásra.

Kemény kritikát fogalmazott meg a magyar blogger, Barok Eszter a sztráranyukákkal szemben, köztük Nyári Diát is támadta, amiért a színésznő elment egy koncertre úgy, hogy babája még csak két hetes.

Nyári Dia és kisfia Forrás: Instagram/Nyári Dia

nem akarok én itt azon pörögni, hogy Nyári Dia - a Barátok közt Hannája - Bécsbe ment Ed Sheeran koncertre a kéthetes (!!!) babája mellől,


Ettől még lehet szuper anya.
Amúgy is, ki mondja meg, ki mitől és hogyan jó anya?!
És persze ne feledjük a legfontosabbat: nincs is hozzá semmi közöm.

De...

"

Mi is sírtunk, fogunk is.

Vállalom, hogy sírtam, voltak olyan gondolataim, amik miatt még szégyellem is magam:

Ilyennek kellett lennie régen egy jó feleségnek; férjfogó tanácsokhttp://www.life.hu/csalad/20180820-ilyennek-kellett-lennie-regen-egy-jo-felesegnek-ferjfogo-es-hazassagi-tanacsok.htmlÁltalánosságban elmondható, hogy egészen a feminizmus megjelenéséig a szelíd, házias, kellemes megjelenésű, szórakoztató, ugyanakkor nem hivalkodó viselkedésű nőket tartották a legmegfelelőbb feleség jelölteknek. Természetesen a korok és társadalmak minidig hoztak ebbe a listába némi változást, nézzünk is meg pár érdekes tanácsot, melyeket anno a nőknek címeztek, hogy minél előbb megházasodhassanak. CsaládOrigoBéranya hordja ki Kim Kardashian és Kanye West negyedik gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20180822-beranya-hordja-ki-kim-kardashian-es-kanye-west-negyedik-gyermeket-kisfiu.htmlA hírek szerint érkezik Kim Kardashian és Kanye West negyedik gyermeke. A kisfiút egy béranya hordja majd ki. CsaládOrigoMegszületett Juga Veronika harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180823-megszuletett-juga-veronika-harmadik-gyermeke-baratok-kozt.htmlA Blikk számolt be arról, hogy a Barátok közt egykori Berényi Katája, Juga Veronika életét adott harmadik gyermekének.CsaládOrigoNémeth Dorottya, kétszeres világbajnok fitneszmodell megmutatta kisfiát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180822-nemeth-dorottya-ketszeres-vilagbajnok-fitneszmodell-megmutatta-kisfiat.htmlNémeth Dorottya július végén adott életet első gyermekének, akiről azóta szerencsére képet is mutatott követőinek. Hihetetlenül édes a kisfiú. Család--Kapócs Zsóka megmutatta kisfiát, Boriszt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180822-kapocs-zsoka-megmutatta-kisfiat-boriszt.htmlKapócs Zsóka végre mutatott egy felvételt 5 hónapos kisfiáról, Boriszról. CsaládOrigoEzt tedd, ha bántják, zaklatják gyermekedet az iskolában! - Tippek szülőknekhttp://www.life.hu/csalad/20180819-ezt-tedd-ha-bantjak-zaklatjak-gyermekedet-az-iskolaban-otletek-szuloknek.htmlMár csak pár nap és kezdődik az iskola, amit a legtöbb gyermek vár, hiszen végre találkozhat az osztálytársaival. Ám, nem mind érzi magát felszabadultan, biztonságban az iskola falain belül, sőt. Lehet egy megszokott társaság, akik kipécézték maguknak, de egy áldozat típus nagy veszélyben lehet az új iskolában is. Most megnézzük, hogy szülőként mit tehetsz gyermeked védelmében. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.