A mosdók nem csupán tisztaságukkal, de az őket körülvevő tér egészével állítanak ki egyfajta benyomásbizonyítványt a „gazdáikról" - legyenek ezek épp egy magánlakás legkisebb helyiségei, vagy netán egy szórakozóhely, étterem illemhelyei. Most következmények nélkül benyithatsz a legextrémebb és a legfurcsább vécék ajtajain.

Forrás: behance.net/Gyva Grafika
Különleges és kitárulkozó csempék egy litván stúdiótól

Egy érdekes kísérletként, lehetőségként indult, ma már bárki számára elérhető a „kukkoló" csempe. A világ legszebb fürdőszobáit korábban már bemutattuk, most következzen valami egészen más. A litván Grafika Gyva design és dekorációs stúdió olyan szokatlan csempék gyártásába kezdett, melyek elsőre talán meghökkentőnek, sőt akár zavarónak is tűnhetnek. Nézd meg őket!

Egy WC lehet letisztult, egyszerű, bájos, díszített, túlgondolt, szigorú tematikát követő, meghökkentő vagy akár lepusztult. Szerinted sem mindegy, hogy hol üldögélünk egymagunk naponta többször? Akkor ez tetszeni fog.

Sokunkban él a vágy néminemű egészséges kukkolás iránt. A most következő fotók ezt teljes egészében kielégítik, méghozzá anélkül, hogy a lebukás veszélye fenyegetne. Kattints a képre, és nézd végig érdekes vécégalériánkat:

Forrás: Instagram/morethanbaths