Őszi esküvőre vagy hivatalos? Ilyen ruhát válassz!

esküvő elegáns ruha ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár manapság is a tavaszi és a nyári esküvők a leggyakoribbak, egyre többen megtalálják az őszi és téli szezonban is azt a szépséget, amiért ekkorra időzítik a nagy napot. Megmutatjuk, milyen ruhák között válogathatsz, ha te is mostanában vagy hivatalos esküvőre.

Egy meleg nyári napon egy magas sarkúval vagy akár egy lapos szandállal és egy könnyű, elegánsabb ruhával viszonylag egyszerűen fel lehet öltözni. A hidegebb napokon azonban már rétegezni kell, más anyagokra van szükség az elegáns külső eléréséhez, ami több fejtörést okozhat. Nézzük, mik a lehetőségek.

  • Bársony: ha a ruhánál maradnál

A lenge nyári ruhákat az őszi szezonban felválthatják például a bársonydarabok. A bársony kifejezetten elegáns, nemes anyag, amivel ugyanazt az eleganciát tudod elérni, mint egy könnyű kis selyemruhával, viszont sokkal jobban passzol az évszakhoz.

1. H&M 12.990 Ft, 2. Asos 66,99 euró, 3. Shein 16 dollár Forrás: Life.hu
  • A megszokások ellen: válassz nadrágot

Nyári esküvőre talán eszünkbe sem jutna nadrágot választani, ám ősszel már annál inkább. Ráadásul nagyon egyedi outfited lehet, ha találsz egy különleges fazont. Mi kifejezetten ajánljuk akár a letisztult, egyszínű palazzo nadrágokat, de egyedi printelt, jaquard szövésű darabokat is találhatsz az üzletek kínálatában. Ehhez már csak egy elegáns blúz és egy blézer kell.

1. Zara 9995 Ft, 2. Zara 16.995 Ft, 3. H&M 9990 Ft Forrás: Life.hu
  • Rétegezés: blézerre fel

Ha rövid ujjú ruhát választasz, vagy éppen a nadrágos megoldás mellett maradsz, egy blézert akkor is érdemes beszerezni az esküvői outfithez. Nagyon elegáns megoldás, ráadásul most letisztultabb, de feltűnőbb darabok között is válogathatsz. Ha illik a ruhádhoz, feltétlenül a tweed stílust keresd, az idei szezonban ez nagyon megy.

Zara 25.995 Ft, Mango 29.995 Ft, Zara 25.995 Ft Forrás: Life.hu
  • Elegáns kiegészítők

Egy elegáns műszőrme sál, egy szép kalap is feldobhatják a megjelenésedet. A legfontosabb kiegészítő mégis a cipő. Nos, szerencsére emiatt sem kell különösebben izgulni, ugyanis egy bokacsizma is lehet legalább annyira elegáns, mint egy magas sarkú szandál.

1. Mango 13.995 Ft, 2. Zara 8995 Ft, 3. Deichmann 12.900 Ft, 4. H&M 6990 Ft, 5. H&M 9490 Ft Forrás: Life.hu

Tipp

Egy dologra feltétlenül figyelj! Legyen mindig összhangban az outfited, válaszd ki azt a darabot, ami a legfeltűnőbb, ami a lelke lesz az összeállításnak. Ehhez párosítsd a további darabokat, amelyek pedig legyenek letisztultabbak. Ha például egy extrémebb tweed blézert választasz, ahhoz már ne vegyél mintás nadrágot, ahogy egy mintás nadrághoz sem kell több kirívó darab.
Palvin Barbi csodaszép a Vogue címlapján: magyar divatfotós fotóztahttp://www.life.hu/trend/20181015-palvin-barbit-tombor-zoltan-fotozta-a-taiwani-voguenak.htmlPalvin Barbi körül zajlik az élet. Rengeteg pozitív dolog történt a magyar modellel az elmúlt hónapokban, most ráadásul egy szuper fotósorozat is készült róla a Vogue számára, amit egy magyar divatfotós, Tombor Zoltán készített. Igazi magyar kollaboráció a divatvilágból! TrendOrigoCipőtrendek az őszi-téli szezonra: ezeket a fazonokat keresd!http://www.life.hu/trend/20181011-cipotrendek-az-oszi-teli-szezonra-ezeket-a-fazonokat-keresd.htmlAnnyira változatos, annyira sokszínű az idei őszi-téli cipőtrend, hogy most mindenki megtalálhatja azt a stílust, amit igazán örömmel tud viselni. Mi a következőket ajánljuk! TrendOrigoHeti trendjelentés: Katy Perry Barbie babának öltözötthttp://www.life.hu/trend/20181012-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katy-perry-katy-holmes-miranda-kerr.htmlA hét legfontosabb vörös szőnyeges eseménye az American Music Awards volt, habár ezen kívül is volt pár izgalmasabb premier és gála. Mutatjuk a legizgalmasabb outfiteket! Trend--Ezek a legszebb hajszínek az őszi szezonban! Próbáld ki a kedvencedet!http://www.life.hu/trend/20181011-ezek-a-legszebb-hajszinek-az-oszi-szezonban.htmlAzt már tudjuk, hogy ha az őszi hajtrendek közül az egyik legextrémebb a vaníliailila árnyalat. Ha azonban valami visszafogottabbra, mégis divatosra vágysz, akkor a következő színeket ajánljuk! TrendOrigoAmerican Music Awards 2018: trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181010-american-music-awards-2018-trendjelentes-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este adták át az American Music Awards zenei díjakat. Az eseményre természetesen vörös szőnyegen érkeztek a hollywoodi sztárok. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket! TrendOrigoKényelmes magassarkú? Igenis létezik!http://www.life.hu/trend/20181004-letezik-a-kenyelmes-magassarku-igy-talalhatod-meg.htmlA mondás úgy tartja, a szépségért meg kell szenvedni. Szerintünk márpedig úgy a legjobb szépnek lenni, ha még szenvedni sem kell érte, ha szépség és kényelem kéz a kézben járnak. Ezúttal a magassarkúkról kialakult mítoszt romboljuk le. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.