Közösségi oldalán írta le Bíró Ica, hogy hamarosan kilakoltathatják, hiszen nem tudta fizetni svájci frank alapú hitelét. Úgy tűnik, most már nincs menekvés, a lányával együtt mennie kell a házból. 

Ahogy mi is megírtuk: Bíró Ica nem tudta fizetni a svájci frank alapú hitelén megnövekedett törlesztőrészletét, ezért a lányával együtt lakoltathatják ki a volt modellt. 

Hivatalos papírt még nem kapott, de a kilakoltatási moratórium kilátásba helyezte, hogy akár november 15. előtt távoznia kell otthonából. „Ez olyan stressz, ami feldolgozhatatlan. Nem kívánom senkinek, amikor megjelennek a rendőrök meg az új jövevények, lakók és a végrehajtók, és arról van szó, hogy tűnjek el az otthonomból” – mondta a volt modell a Story Extrának. 

Aláírattak vele egy olyan papírt, hogy ha kell, elhagyja az ingatlant. Amennyiben ezt nem teszi, leszerelik a zárat. Nemrégiben még úgy nyilatkozott, hogy erős, és bízik abban, hogy megoldódik a helyzete. Ám most már nagyon megviselik a történtek.

„Az idegösszeomlás szélén állok, és uralkodnom kell magamon. Nagyon sok rossz tünetem van, amire vigyázni kell, kezelést is kapok. Felügyelet alatt vagyok” – nyilatkozta Bíró Ica.

„Ne tegyenek oda, ne vegyék el az otthonomat. Ez embertelen” – mondta könnyekkel küszködve a volt modell, aki a többszázezres törlesztővel már nem tud megküzdeni.