A szürke ötven árnyalata könyvek világsikere után a mozivásznat is meghódította Anastasia Steele és Christian Grey története. Három filmen át követhetjük végig az erotika, a szerelem és a luxus triumvirátusát, melyekért milliók rajonganak még a mai napig is. Most lehetőséged van arra, hogy A sötét ötven árnyalata és A szabadság ötven árnyalata filmek az otthonodban is kézzelfoghatóvá váljanak, méghozzá a bennük látható bútorok és kiegészítők megvásárlásával.

A sorozat utolsó két részét egyszerre forgatták, tehát a most következő darabok a „sötétség” és a „szabadság” filmekben is feltűnnek.

Ezt az igen érdekes színekkel megfestett képet Anastasia irodájának falán láthatjuk. Jennifer Goldberger Spa Octopus című festményének lenyomatát két méretben is megvásárolhatod, akár már 48 dollárért, melyet kitehetsz akár a munkahelyed, akár az otthonod falára.

Jennifer Goldberger Spa Octopus című festményeForrás: Universal Pictures, Jennifer Goldberger

Következzen három lenyűgöző festmény, melyek Stephanie Leonard festőművész Splendid Wounds sorozatának részei

A The Curtain of Imprinted Memories, a With This Sacrifice és a The Passage című képek mind Christian Grey penthouse lakásának különböző pontjain jelennek meg.

The Curtain of Imprinted Memories című képForrás: Universal Pictures, Stephanie Leonard

Stephanie Leonard dél-kaliforniai művész, aki a szürrealizmus és a mágikus realizmus felhasználásával alkot. Olajfestményein olyan elemeket fedezhetünk fel, amelyek az emberi szellem nosztalgiáját, csodáját és rugalmasságát reprezentálják.

With This Sacrifice című képForrás: Universal Pictures, Stephanie Leonard

Minden, most megvásárolható nyomat kézzel aláírt és számozott, valamint tartalmaz egy hitelességi tanúsítványt is. 3 méretben kaphatók, és egy ilyen festményre minimum 650 dollárt kell rászánnod.

The Passage című képForrás: Universal Pictures, Stephanie Leonard

Christian Grey luxuslakásának lépcsője mellett lóg egy igazán különleges, Aloe Shoot névre keresztelt mennyezeti lámpa, amely Jeremy Cole nevéhez köthető. A tervező a „szépség, elegancia és kézművesség” hármasát tartja szem előtt minden egyes modell esetén. Így tett a kézzel készült, csontfehér porcelánlámpa esetén is, amely három méretben kapható.

Aloe Shoot mennyezeti lámpa, mely Jeremy Cole nevéhez köthetőForrás: Universal Pictures, Jeremy Cole

Az ötven árnyalata filmek utolsó két részében feltűnik egy másik Jeremy Cole lámpa is, méghozzá Anastasia öltözőszobájában. Az Aloe Bud lámpatestek rozsdamentes acélból és csontfehér porcelánból készülnek. Három színben (fehér, fekete és arany) és három méretben kaphatók.

Az Aloe Bud egy másik Jeremy Cole lámpakreációForrás: Universal Pictures, Jeremy Cole

Ez a szokatlan és szemet gyönyörködtető madárszobor Anastasia szobájában kapott helyet. A Duo sculpture papírmadarai valójában fémből készültek, és Kevin Box keze munkáját dicsérik. Akár a te lakásodat vagy épp kertedet is díszíthetik.

A Duo sculpture papírmadarai Kevin Box keze munkáját dicsérikForrás: Universal Pictures, Kevin Box

Christian Grey penthouse lakásának ebédlőjét világítja meg ez a letisztult eleganciát képviselő modern csillár, a Crown Major Suspension. Ha azt szeretnéd, hogy a Jehs + Laub tervezte, öntött alumínium és matt üveg házasságából született lámpa szórja a fényt a te étkezőasztalod felett is, közel egymillió forintot kell fizetned érte.

A letisztult eleganciát képviselő modern csillárt a Jehs + Laub tervezteForrás: Universal Pictures, Jehs + Laub

Te is olyan íróasztalra vágysz, mint amilyen Christian Greynek van? Nos, ebben az esetben a Nasdaq asztalban kell gondolkodnod, melyet Andrea Lucatello tervezett. A tömör tölgyből vagy diófából készült irodai asztalra azonban közel kétmillió forintot kell szánnod.

Christian Greynek Andrea Lucatello tervezte íróasztala vanForrás: Universal Pictures, Andrea Lucatello