Caramel felesége, Szilágyi Szilvia visszatért az Instagramra, lányukról mutatott fotót

Caramel leukémia Szilágyi Szilvia gyermek közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és Szilágyi Szilvia kislányát még áprilisban diagnosztizálták akut limfoid leukémiával. Az édesanyát bántani kezdték követői azért, mert fotókat mutatott beteg gyermekéről, így egy időre eltűnt az Instagramról.

Caramel családja nehéz hónapokon van túl. Szofinál áprilisban diagnosztizáltak akut limfoid leukémiát. Eleinte még az édesanya néhány kórházi fényképet megosztott közösségi oldalán, ám követői bántani kezdték, úgy gondolták, nem kellene ennyire bepillantást engedniük családi életükbe.

Ezután Szilágyi Szilvia hónapokra felfüggesztette Instagram-oldalát, mint írta: „A lelkem nem bír el több mocskot és gonoszságot.”

Most azonban újra visszatért a közösségi oldalra két közös családi fotóval. A képekhez szívhez szóló sorokat írt, majd az #ujraittvagyok hashteget is odatette. „Az összes szeretetért, amit találtam benned.
Örökké hálás leszek. Te vagy az egyetlen, aki felemelt. Soha ne hagyj elesni. Te vagy az egyetlen, aki mindenen keresztül képes látni engem. Te vagy az erőm, mikor gyenge vagyok. Te vagy a mosolyom, mikor nem tudok beszélni” – írta Caramel felesége.

Ha szeretnéd megnézni Szilágyi Szilvia posztját, kattints ide!

Caramel felesége újra az Instagramon Fotó: Polyak Attila - Origo

Családon belüli erőszak: minden ötödik magyar nő érintetthttp://www.life.hu/csalad/20181115-csaladon-beluli-eroszak-nane-interju.htmlPár nap múlva kezdetét veszi a 16 Akciónap a Nők Elleni Erőszak Ellen elnevezésű nemzetközi programsorozat. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszak minden formájára, és szolidaritásra buzdítson az áldozatokkal. Az eseménysorozat egyik fő szervezője a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület. Ennek kapcsán a NANE kommunikációs tanácsadójával, Ötvös Veronikával beszélgettem a családon belüli erőszak témájáról. CsaládOrigoEgy éve halt meg Stadler József, fia mesélt a gyermekkorárólhttp://www.life.hu/csalad/20181119-egyeve-halt-meg-stadler-jozsef-fia-meselt-gyermekkorarol.htmlGyermekként élte meg apja elrablását Stadler József fia, Zoltán. A vállalkozó egy éve hunyt el agyvérzésben, Zoltán most a gyermekkoráról és apjáról mesélt. Család--Az idei év legszuperebb adventi naptáraihttp://www.life.hu/csalad/20181115-az-idei-ev-legszuperebb-adventi-naptarai-diy.htmlAz adventi kalendárium nem hiányozhat egyetlen kisgyermekes háztartásból sem, ha elérkezik december elseje. A következőkben mutatunk pár valóban egyszerű DIY-s ötletet, de kedvezünk azoknak is, akik inkább készen vennék meg az édes és kedves karácsonyváró meglepetéseket rejtő adventi naptárt. Család--Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia zongorázni tanul - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181118-szinetar-dora-kisfia-es-makranczi-zalan-zongorazni-tanul-foto.htmlSzinetár Dóra nagyon édes fotót osztott meg a kisfiáról: Benjamin éppen zongorázni tanul a felvételen. CsaládOrigoSztárok, akik egy filmforgatáson ismerték meg a nagy Őthttp://www.life.hu/csalad/20181115-szineszek-es-szinesznok-akik-egy-filmforgatason-ismertek-meg-a-nagy-ot-hazassag.htmlSok munkakapcsolat mélyül el: a románc szerelemmé alakul, majd házassággal végződik. Nincsenek ezzel másként a színészek sem, ahol szinte adja magát, hogy a meglévő kémia végezze a dolgát. A következőkben olyan színészeket hoztunk, akik számára egy film hozta el a nagy Őt. Család--Gwen Stefani 49 évesen újra gyermeket vállalhttp://www.life.hu/csalad/20181116-gwen-stefani-49-evesen-ujra-gyermeket-vallal.htmlHárom éve alkot egy párt Gwen Stefani és Blake Shelton. Az 49 énekesnő szeretné saját gyermekkel megajándékozni a country-énekest, már a béranya kiválasztásának utolsó fázisában vannak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.