Színész szeretne lenni Jordán Adél fia, amit a színészcsaládból származó édesanya aggodalommal fogadott. Szeretné, ha 8 éves fia meggondolná magát. 

"Tudom, hogy ez a pálya milyen kiszolgáltatottá teszi az embert, emellett nagyon nagy lutri. Nekem is nagy szerencsém volt, hogy ismert színészek gyerekeként eredményeket értem el. Ehhez a pályához 90 százalékban kell szerencse, a tehetség a maradék 10 százalék" - mesélte a Blikknek Jordán Adél, akinek 8 éves fia már most tudja, színész akar lenni. Az édesanya aggódik emiatt. 

Mint mondta a Spektrum Home csatorna Tesztbeszéd című műsorában: ugyanazt a tehetséget látja gyermekében, mint annak szintén színész édesapjában, Kertész Tamásban. 

Jordán Adél fia színész szeretne lenniForrás: MTI/Zih Zsolt

Adél édesapja, a színész-rendező Jordán Tamás úgy véli, jobb, ha a szülők nem szólnak bele, mi szeretne lenni a gyermek. "Én személy szerint nem örülnék, ha Adélék megmondanák az unokámnak, hogy mivel kellene foglalkoznia, vagy mivel nem. Mi annak idején direkt nem beszéltünk Adéllal erről, nem akartuk befolyásolni, ez pedig azért is érdekes, mivel nagyon sokáig nem is foglalkoztatta a színészi pálya, aztán valahogy mégis erre az útra lépett" - fogalmazott Jordán Tamás.