Hamarosan megszületik Kiss Ramóna és Lékai Máté első gyermeke, Noé. A pár nagyon várja a baba érkezését, már a szülést tervezgetik. 

A karácsonyt már közös otthonukban ünnepli Kiss Ramóna és Lékai Máté. Hamarosan első gyermekük, Noé is megszületik, így már a szülés pillanatát tervezgetik. A Hot! magazinnak most részleteket árultak el ezzel kapcsolatban. 

„Szeretnék természetes úton szülni, de ha egy százalék esélye van annak, hogy Noét bármi veszélyezteti, akkor nem ragaszkodom ehhez. Tegyék, amit tenni kell” – mesélte a lapnak a műsorvezető. Az apás szülés mellett döntöttek. Mint mondták: Máté Ramónára bízta a döntést, ami okozott egy kis fejtörést. 

Kiss Ramóna és Lékai Máté hamarosan szülők lesznekForrás: instagram.com/ramona_kiss

„Közben pedig ott van az is, hogy sok anyukától és apukától azt hallottam, megbánták, mert a látvány miatt elhidegültek egymástól. De én nem bírom ki, hogy ne legyen mellettem Máté” – fogalmazott Kiss Ramóna. Azt is elárulta, hogy nem szeretne zenét hallgatni a szülőszobában. 

A kádas szülés érdekel, eddig mindenki nagyon dicsérte. Jó érzésnek írták le, azt mondták, könnyebb a vajúdás. Így még az is lehet, hgoy kádban hozom világra a fiamat” – fejtegette a műsorvezető.