Weisz Fanni és Hajmásy Péter a családalapításra készül

Forrás: FEM3 Café -
Hajmásy Péter Születés siket Weisz Fanni család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családalapítást tervezi Weisz Fanni és Hajmásy Péter. Nemrégiben egy genetikusnál jártak, hogy megtudják, mennyi esély van arra, hogy siket gyermekük szülessen. 

„Nem tartjuk fontosnak feltétlenül követni a hagyományokat, de alapvetően azt terveztük már rég, hogy előbb összeházasodunk és utána jöhet a gyerek” – mesélte Hajmásy Péter, Weisz Fanni férje a Borsnak. Az esküvő nyáron már megtörtént, most pedig egy genetikust is felkerestek, hogy megtudják, mennyi az esélye annak, hogy siket gyermekük szülessen. Az ifjú férj elmondta: akárhogy is lesz, szeretettel fogadják a kicsit.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter a családalapítást tervezik Forrás: FEM3 Café

Két gyermeket terveznek, Péter a szíve mélyén egy kisfiút és egy kislányt szeretne, de leszögezte: akárhogyan lesz, örülnek majd. A genetikai vizsgálat kimutatta, hogy Fanni nem hordoz olyan géneket, ami arra mutat, hogy gyermekük is feltétlenül siketen születne.

„Egyáltalán nem félek attól, hogy a gyerekünk siket lesz. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell. És ha mégis úgy alakul, hogy a babánk vagy babáink nem hallanak majd, akkor az édesanyjuk úgyis hamar megtanítja őket jelelni” – fogalmazott Hajmásy Péter.

Irigység és depresszió - Ezzel jár, ha karácsonykor posztolsz a közösségi felületekrehttp://www.life.hu/csalad/20181214-irigyseg-es-depresszio-ezzel-jar-ha-karacsonykor-posztolsz-a-facebookra.htmlKarácsony táján könnyen támadhat olyan érzése a gyanútlan netezőnek, hogy rajta kívül mindenki másnál ragyog a lakás, illatozik a saját készítésű halászlé, és meghittség tölti be az otthonokat. Mielőtt azonban átadnánk magunkat az önsajnálat, a keserűség és az irigység érzésének, érdemes egyet hátrébb lépve, kellő távolságból rátekintenünk a fényesre pucolt idővonalakra és látszatéletekre. CsaládOrigoRubint Rékáék karácsonyi közös fotót készíttettek: micsoda képhttp://www.life.hu/csalad/20181217-rubint-rekaek-karacsonyi-kozos-fotot-keszittettek-micsoda-kep.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka büszkén pózol három gyerekükkel a közös családi karácsonyi fotón, ami nem is csoda, hiszen gyönyörű tinikké cseperedtek gyerekeik. Lara pedig kész nő... Család--Karácsonyi gyerekkönyvajánló – Nem csak ünnepi témábanhttp://www.life.hu/csalad/20181214-karacsonyi-gyerekkonyvajanlo-nem-csak-unnepi-temaban.htmlMár alig maradt pár nap, és itt a karácsony. A gyerekek visszaszámolnak, szinte tapintani lehet a bennük lévő izgatottságot, hogy mi várja majd őket a fa alatt. Ez az idő épp elég a kiegészítő meglepetések beszerzésére. Korábban már írtunk arról, miért annyira fontos, hogy a gyermekeknek könyvet (is) adjunk a kezébe, most pedig ezt megtámogatva, olyan könyveket ajánlunk, amelyek témája változatos és érdekes. Egész biztos, hogy meg fogod találni azt, aminek helye van még a csodásan feldíszített fa alatt. CsaládOrigoNehéz beszélgetés előtt állnak Ördög Nóráék: a gyerekeik erről még nem tudnakhttp://www.life.hu/csalad/20181216-nehez-beszelgetes-elott-allnak-ordog-noraek-a-gyerekeik-errol-meg-nem-tudnak.htmlNánási Pál és Ördög Nóra is túl vannak már egy-egy váláson, ezt azonban gyermekeik, Mici és Venci még nem tudják. Család--A kommentelők szerint Sarolta hercegnő egyre jobban hasonlít Lady Dianárahttp://www.life.hu/csalad/20181216-a-kommentelok-szerint-sarolta-hercegno-egyre-jobban-hasonlit-lady-dianara.htmlA királyi család legújabb karácsonyi fotóján Sarolta hercegnő elképesztő hasonlóságot mutat a nagymamájával, Diana hercegnével - szúrták ki a rajongók. Család--Ezen szokott néha veszekedni Csobot Adél és Istenes Bencehttp://www.life.hu/csalad/20181215-ezen-szokott-neha-veszekedni-csobot-adel-es-istenes-bence.htmlCsobot Adél elárulta, mi az oka annak, hogy néha összevesznek kedvesével, Istenes Bencével. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.