Story Gála 2019: elképesztően néz ki Marenec Fruzsina frizurája

fashion week Story Gála 2019 frizura Marenec Fruzsina Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombat esti Story Gálán az Instagram-posztja tanúsága szerint Marenec Fruzsina is ott lesz. A műsorvezető túlzás nélkül csodásan néz ki, legalábbis ami a sminkjét és a frizuráját illeti. Alig várjuk, hogy azt is megnézhessük, milyen ruhát visel. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❄️ #wintermood #babyiscoldoutside #beautifulbudapest #maestegalazunk : @sugarkinga

Fruzsina Marenec (@fruzsimarenec) által megosztott bejegyzés,

Így szépítkezik a Story Gála előtt Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-fatyolmaszkban-varga-izabella.htmlFebruár 9-én este rendezik meg a 20. Story Gálát. A celebek már elkezdték a készülődést, közülük többen a közösségi oldalukon mutatják meg, milyen ruhát választottak, vagy hogyan szépítkeznek. Varga Izát szinte meg sem lehet ismerni a maszk alatt. Trend--Kopaszra vágatta haját ByeAlex – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190127-kopaszra-vagatta-hajat-byealex.htmlA követők kérdőre vonták Alexet, hogy hová tűnt a haja. TrendOrigoNyilvánosan szólt be Vilmos herceg Katalinnak: a ruhájára tett megjegyzésthttp://www.life.hu/trend/20181209-nyilvanosan-szolt-be-vilmos-herceg-katalinnak-a-ruhajara-tett-megjegyzest.htmlKatalin és Vilmos nemrégiben Ciprusra repültek, hogy meglátogassák a karácsonykor ott állomásozó brit királyi légierő tagjait, akik nem tudnak hazatérni az ünnepekre a családjukhoz. Trend--Kiakadtak a Survivor nézői: miért kötelező a fenékmutogatás a játékbanhttp://www.life.hu/trend/20181020-kiakadtak-a-survivor-nezoi-miert-kotelezo-a-fenekmutogatas-a-jatekban.htmlAmióta elkezdődött a műsor, pörög a Survivor Facebook-oldala. Az is lehet tudni, hogy a nézők mely játékosokkal szimpatizálnak a leginkább, és azt is, hogy adásról adásra ki az, akit nem kedvelnek és miért. TrendOrigoMár nem szívesen sminkeli magát erősen Tóth Andihttp://www.life.hu/trend/20180920-mar-nem-szivesen-sminkeli-magat-erosen-toth-andi-xfaktor-gyoztes.htmlTóth Andi a Fem3 Caféban mesélt arról, hogy korábban, amikor 15 évesen felkerült Budapestre, szeretett erősen sminkelni, de már túlvan ezen a korszakán. TrendOrigoFalatnyi fehér miniszoknyában fotózták Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/trend/20180902-falatnyi-feher-miniszoknyaban-fotoztak-hosszu-katinka-uszonot.htmlHosszú Katinkáról a legtöbbször az úszodából vagy edzőteremből látni fotókat, ezért is különösen kincs, amikor utcai ruhában, pláne ilyen csinosban készül róla kép. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.