sportmelltartó szexi stúdió Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi sportmelltartóban mutatta meg elképesztően lapos hasát és izmos karjait.

A 42 esztendős háromgyermekes sztáranyuka, Szandi a zsúfolt mindennapjaiba is igyekszik beiktatni a rendszeres testmozgást. Legutóbb például az edzőteremből egyből a stúdióba sietett, még átöltözni sem volt ideje: egy szál sportmelltartóban állt be énekelni, hogy folytassa új lemeze munkálatait.

A közösségi oldalára feltöltött friss fotóján elképesztően néz ki, megvillantotta lapos hasát és izmos karját.

Lezárult a pereskedés Pécsi Ildikó és Pártos Csilla közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-lezarult-a-pereskedes-pecsi-ildiko-es-partos-csilla-kozott.htmlVégre lezárult Pécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta tartó pereskedése. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huInfluenszernek állt Liptai Claudia lánya: ez a terve a 12 éves Gesztesi Pankánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-influenszernek-allt-liptai-claudia-lanya-ez-a-terve-a-12-eves-gesztesi-pankanak.htmlA 12 éves Gesztesi Panka saját sikereire építve kezdett influenszerkedni, édesanyja pedig mindenben segíti. A kislány mesélte el terveit és az életüket. TV + SztárokOrigoCurtis menyasszonya, Kriszti a nehéz időkről vallott: napokra eltűnt bedrogozva a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-curtis-menyasszonya-kriszti-a-nehez-idokrol-vallott-napokra-eltunt-bedrogozva-a-rapper.htmlCurtis menyasszonya, Kriszti arról beszélt, milyen poklot kellett átélnie a rapper függősége miatt. TV + SztárokOrigoAz egészséges életmód megszállottja, Gwyneth Paltrow egykor cigifüggő volthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-az-egeszseges-eletmod-megszallottja-gwyneth-paltrow-egykor-cigifuggo-volt.htmlA ma már egészségesen élő Gwyneth Paltrow egykor komoly cigifüggő volt, és még a drogot is kipróbálta. TV + Sztárok--Így szeretett bele Gryllus Dorka Simon Kornélbahttp://www.life.hu/sztarok/20190320-igy-szeretett-bele-gryllus-dorka-simon-kornelba.htmlGryllus Dorka elárulta, hogyan is szerettek egymásba Simon Kornéllal. TV + Sztárok--Szakítással végződött Kucsera Gábor és Kammerer Zoltán közös nyaralásahttp://www.life.hu/sztarok/20190320-szakitassal-vegzodott-kucsera-gabor-es-kammerer-zoltan-kozos-nyaralasa.htmlKucsera Gábor és Kammerer Zoltán közös nyaralása mindkettejük számára szakítással végződött. Elárulták, mi történt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.