2016 elején jöttek össze, majd egy év után szakítottak. Katy Perry és Orlando Bloom nem sokáig bírták külön, 2017 nyarán már újfent együtt voltak, az idei Valentin-napon pedig a lánykérés is megtörtént. A jelekből úgy tűnik, hamarosan össze is költözik a jegyespár: erre utal legalábbis, hogy Orlando Bloom hirdeti legénylakását. 

A 42 éves színész két évvel ezelőtt vásárolta meg a minimalista luxusingatlant közel 2 milliárd forintnak megfelelő összegért. Az eladó egy híres mexikói építész, Miguel Angel Aragonés volt, aki 2011-ben tett szert az ingatlanra. Ő volt az, aki az 1950-es években épült ranch stílusú házat átalakította modern, minimalista, részleteiben mégis extravagáns otthonná.

Miután Orlando Bloom eljegyezte Katy Perryt, úgy döntött, eladja a legénylakásátForrás: AFP/Valery Hache

A ház 370 négyzetméterén négy hálószoba és négy fürdőszoba van. Az egyik hálószoba közvetlenül a medencére nyílik, így ébredés után már jöhet is a frissítő csobbanás. A közösségi terek hatalmasak, a nappaliban óriási süllyesztett kanapé található, egyébként ez is a belső udvarban lévő medencére néz. A konyha kifejezetten steril, nehéz elképzelni, hogy Orlando Bloom valaha is főzőcskézett itt. A házban a fehér szín az uralkodó, csak a hajópadló nyújt némi ellenpontot ennek az egyhangúságnak vagy éppen nemes egyszerűségnek. Az ingatlan az esti kivilágításban is csodásan fest, aki kedveli ezt a fajta letisztultságot, annak biztosan megér majd 2,6 milliárdot.

Kattints a képre, és nézd meg a képeket Orlando Bloom egykori legénylakjáról!

Forrás: The Oppenheim Group/Daniel Dahler Photography