Heti trendjelentés: Palvin Barbi pirosban hódít

Coachella Palvin Barbara trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés izgalmas pillanatban volt részünk a héten a vörös szőnyegen, így kitekintettünk a street style outfitekre és az egyik legnépszerűbb amerikai fesztivál, a Coachella partiszettjeire is. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat. 
  • Fesztiválszettek

A Coachella igazi celebfesztivál. Az első napokon különösen nagy feltűnést keltett Kendall Jenner és Winnie Harlow. Előbbi hosszú kesztyűjével és neon törpe sarkú csizmájával sokkolt, míg a vitiligós modell neon ruhájával és rózsaszín hajával lett igazán látványos jelenség.

Kendall Jenner (balra), és Winnie Harlow (jobbra) Forrás: Getty Images

Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón: ők a divatvilág hősei

Szerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől pedig igencsak távol álló, de a maga nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők!

  • A hét legrosszabbja

Busy Philipps borzasztóan rosszul értelmezi a retró trendet. Egész szettjéből egyedül a cipője volt jó választás, de az ékszerei, a ruhája szabása, és az apró margaréta minta is nagy mellényúlás volt.

Busy Philipps Forrás: Getty Images
  • Palvin Barbi, az angyal

A Victoria's Secret legújabb hivatalos angyala, Palvin Barbi egy New York-i üzletben tartott eseményen jelent meg a héten. A zakó különösen jól állt neki, ráadásul megvillanthatta benne, hogy az új, Incredible névre hallgató melltartófazon milyen gyönyörű dekoltázst varázsol.

Palvin Barbi Forrás: Getty Images
  • Sztárpárok stílusa

Kedvenc plus size modellünk, Ashley Graham igazán csinos, mégis kényelmes outfitben vásárolgatott férjével, Justin Ervinnel New Yorkban. Külsőleg is igazán összeillő párnak tűnnek. A héten a kapcsolatukat sokáig titkoló Katie Holmest és Jamie Foxxot is lencsevégre kapták New Yorkban. Ők egészen más stílusban öltöztek fel, Katie sportosabb, Jamie pedig casual stílust választott.

Justin Ervin és Ashley Graham (balra), Katie Holmes és Jamie Foxx (jobbra) Forrás: Northfoto

7 inspiráló idézet a leghíresebb plus size modelltől, Ashley Grahamtől

Ashley Graham plus size modelltől szinte nap mint nap tanulunk valamit a pozitív testképről, önmagunk elfogadásáról és szeretetéről, és arról, milyen hatással vannak a megszégyenítő, kritizáló kommentek az embertársainkra. Tanuljunk tőle ma is: íme, 7 idézet Ashley-től.

Így kerek a világ: ezek a táskák a szezon kedvenc darabjaihttp://www.life.hu/trend/20190415-kerek-taskak-a-tavaszi-nyari-szezonra.htmlA kerek táskák trendje nem számít újdonságnak az idei szezonban, egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Nem meglepő, hiszen annyira letisztult, mégis látványos forma, hogy idén már-már az alapdarabok között kell emlegetnünk a kerek táskákat. TrendOrigoCsipkebogyó: igazi csodaszer a bőrnekhttp://www.life.hu/trend/20190415-csipkebogyo-igazi-csodaszer-a-bornek.htmlA rosa canina, magyarul csipkebogyó vagy vadrózsa fantasztikus gyógynövény, fontos része a házipatikának. Különösen a téli időszakban fogyasztjuk előszeretettel magas C-vitamin-tartalma, immunerősítő hatása miatt. Talán azt már kevesebben tudják, hogy a szépségápolásban is hatékony, a bőröregedésnek, de a tinikori bőrhibáknak is kiváló ellenszere. Íme, az 5 + 1 kedvenc csipkebogyós kozmetikumunk! TrendOrigo5 + 1 természetes hajápoló termék a gyönyörű hajkoronáérthttp://www.life.hu/trend/20190411-natur-termeszetes-hajapolo-termekek-a-csodaszep-hajert.htmlHa fontos számodra, hogy ne vegyszerekkel szépülj, ha szeretnél olyan termékeket használni, amelyekért nem végeznek állatkísérleteket, és amelyek nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, illetve mesterséges illat- és színező anyagokat, akkor ezekért a natúr hajápolókért odáig leszel. Csillogó és dús hajkorona természetesen! TrendOrigoTavasszal is hódít a leopárdminta – így viseldhttp://www.life.hu/trend/20190408-tavasszal-is-hodit-a-leopard-mint-igy-viseld.htmlAz őszi–téli szezonban hihetetlen sodrással jött be a a divatba a leopárd- vagy más néven ocelotminta. A trend továbbra is tartja magát, így ha még nem szereztél be egy ocelotmintás ruhadarabot sem, akkor most eljött az ideje. Mi pedig megmutatjuk, hogyan viseld ezt a vagány mintát a tavaszi–nyári időszakban. TrendOrigoMég mindig hódítanak a csúnya cipők: chunky sneakerek tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20190409-meg-mindig-hoditanak-a-csunya-cipok-chunky-sneakerek-tavaszra.html2017-ben készült az első chunky sneaker, ami szépen lassan véget vetett a minimalista cipők korszakának. 2019-ben még mindig él a trend, sőt egyre nagyobb teret hódít magának. A tavaszi–nyári szezonban is az egyik legvagányabb viseletnek számít. TrendOrigoÍgy hordd a leggingst: kényelmes outfitek a mindennapokrahttp://www.life.hu/trend/20190403-igy-hordd-a-leggingst-kenyelmes-outfitek-a-mindennapokra.htmlNem is olyan régen cikkeztünk arról, hogy a leggingst miért nem lehet nadrágként viselni. Ennek ellenére nem kell máris kiiktatni a ruhatárunkból ezt a kényelmes darabot, csak tudni kell, mivel párosítsuk. Íme, néhány szuper ötlet! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.