Kevés izgalmas pillanatban volt részünk a héten a vörös szőnyegen, így kitekintettünk a street style outfitekre és az egyik legnépszerűbb amerikai fesztivál, a Coachella partiszettjeire is. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat. 

  • Fesztiválszettek 

A Coachella igazi celebfesztivál. Az első napokon különösen nagy feltűnést keltett Kendall Jenner és Winnie Harlow. Előbbi hosszú kesztyűjével és neon törpe sarkú csizmájával sokkolt, míg a vitiligós modell neon ruhájával és rózsaszín hajával lett igazán látványos jelenség.

Kendall Jenner (balra), és Winnie Harlow (jobbra)Forrás: Getty Images
Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón: ők a divatvilág hősei

Szerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől pedig igencsak távol álló, de a maga nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők!

  • A hét legrosszabbja

Busy Philipps borzasztóan rosszul értelmezi a retró trendet. Egész szettjéből egyedül a cipője volt jó választás, de az ékszerei, a ruhája szabása, és az apró margaréta minta is nagy mellényúlás volt.

Busy PhilippsForrás: Getty Images
  • Palvin Barbi, az angyal 

A Victoria's Secret legújabb hivatalos angyala, Palvin Barbi egy New York-i üzletben tartott eseményen jelent meg a héten. A zakó különösen jól állt neki, ráadásul megvillanthatta benne, hogy az új, Incredible névre hallgató melltartófazon milyen gyönyörű dekoltázst varázsol.

Palvin BarbiForrás: Getty Images
  • Sztárpárok stílusa

Kedvenc plus size modellünk, Ashley Graham igazán csinos, mégis kényelmes outfitben vásárolgatott férjével, Justin Ervinnel New Yorkban. Külsőleg is igazán összeillő párnak tűnnek. A héten a kapcsolatukat sokáig titkoló Katie Holmest és Jamie Foxxot is lencsevégre kapták New Yorkban. Ők egészen más stílusban öltöztek fel, Katie sportosabb, Jamie pedig casual stílust választott.

Justin Ervin és Ashley Graham (balra), Katie Holmes és Jamie Foxx (jobbra)Forrás: Northfoto
7 inspiráló idézet a leghíresebb plus size modelltől, Ashley Grahamtől

Ashley Graham plus size modelltől szinte nap mint nap tanulunk valamit a pozitív testképről, önmagunk elfogadásáról és szeretetéről, és arról, milyen hatással vannak a megszégyenítő, kritizáló kommentek az embertársainkra. Tanuljunk tőle ma is: íme, 7 idézet Ashley-től.