Hétfőn rendezték meg a Met-gálát, ahol bravúrosan megálmodott jelmezeket és kosztümöket láthattunk a vörös szőnyegen, nem beszélve az elképesztően látványos sminkekről. Meglepő módon még a férfiak is képesek voltak sokkolni a gálán, ami az Oscar után a második kedvenc vörös szőnyeges eseményünk. Idén is nagyon szólt a Met-gála, de látványos outfitekből a hét további részében sem volt hiány. 

  • Kim Kardashian kórosan vékonyra fűzött dereka a Met-gála egyik leglátványosabb megjelenését eredményezte. Hiába nem tudott leülni a fűzőben, az after partin is viselte, csak egy másik ruhával. A dekoltázs persze mindkét outfitnél dominált. 
Kim KardashianForrás: Getty Images, Northfoto
  • Cardi B a tavalyi Met-gálán villantott óriási dekoltázst, ezúttal azonban a drámai megjelenésre helyezte a hangsúlyt. Csak pár napot kellett azonban várni, hogy egy másik eseményen visszatérjen a dekoltázsával. 
Cardi BForrás: Getty Images
  • Múlt héten is Lily Collins volt az egyik legnagyobb kedvencünk, és a színésznő ezúttal is nagyon jól választott. A Tolkien című filmet Los Angelesben mutatták be, Lily Collins pedig egy csodásan összeállított pasztell outfitet viselt. Imádtuk az arany kiegészítőkkel együtt.
Lily CollinsForrás: Getty Images
  • Akinek viszont nem szerettük a szettjét, az meglepő módon Victoria Beckham, akinek alapvetően bírjuk a stílusát. Ez a derékmegoldás a buggyos szoknyával azonban most nem volt egy jó választás, ha a cipővel meg is barátkoztunk.
Victoria BeckhamForrás: Northfoto
  • Hihetetlen, hogy Kristin Davis már 54 éves, hiszen csak úgy ragyog. Kora azonban nem jogosítja fel arra, hogy ilyen nagymamás ruhába bújjon. Katie Holmes szokott egyébként hasonló stílusú ruhákat viselni, ami még egy hétköznapon esetleg meg is állná a helyét, de nem a vörös szőnyegen. 
Kristin DavisForrás: Getty Images