Ez a férfi olajat fecskendez a bicepszébe, hogy izmosabbnak tűnjön

izom Hulk bicepsz testépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy még izmosabbnak tűnjön, olajat fecskendez a bicepszébe a brazil Hulknak becézett férfi. Az életét kockáztatja ezzel.

Az ötvenes évei elején járó Valdir Segato mindig is izmos testre vágyott, de amikor azt érezte, a testépítéssel túl lassan halad, egy drasztikus módszerhez fordult. Kitalálta, hogy a bicepszébe olajat fecskendez.

Hiába figyelmeztették az orvosok, hogy ezzel az életét veszélyezteti, hiszen könnyen stroke-ot kaphat, izomkárosodást szenvedhet, sőt akár a végtagjait is amputálhatják, ő nem törődik ezzel.

Mutatjuk, hogyan néz ki a férfi!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

NO PHOTOSHOP

Valdir Segato(Valdir Synthol) (@valdir_synthol_) által megosztott bejegyzés,

Dunai hajóbaleset: a szállodahajó elején jól látható a sérüléshttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-a-szallodahajo-elejen-jol-lathato-a-serules.htmlJól láthatóak a sérülés nyomai azon a szállodahajón, amely szerda este a Hableány nevű turistahajóval ütközött össze. News--Dunai hajóbaleset: az ORFK büntetőeljárás keretében vizsgálják a történtekethttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-az-orfk-buntetoeljaras-kereteben-vizsgaljak-a-tortenteket.htmlBüntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálják, mi vezethetett a szerda esti dunai hajóbalesethez - közölte Pál Adrián rendőr ezredes az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján.NewsOrigoIdőjárás: több megyében továbbra is zivatarokra, sok esőre figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20190530-idojaras-tobb-megyeben-tovabbra-is-zivatarokra-sok-esore-figyelmeztetnek.htmlTöbb megyében továbbra is zivatarokra, felhőszakadásra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Még nem jelentkezett senki a 4,194 milliárd forintos rekord lottófőnyereményéérthttp://www.life.hu/news/20190529-meg-nem-jelentkezett-senki-a-4194-milliard-forintos-rekord-lotto-fonyeremenyeer.htmlMinden idők harmadik legmagasabb ötöslottó-főnyereményét 29 hét halmozódás után, a 2019. április 20-ai sorsoláson nyerte meg egy szerencsés, aki eddig még nem jelentkezett a 4,194 milliárd forintos rekordfőnyereményéért. Már csak 50 napja van rá, hogy bemutassa a nyertes szelvényét. News--Több milliós kártérítést is kaphat a skálás gyilkos: hamarosan szabadulhathttp://www.life.hu/news/20190529-tobb-millios-karteritest-is-kaphat-a-skalas-gyilkos-hamarosan-szabadulhat.htmlBár egyelőre nincs konkrét időpont, várhatóan hamarosan kiengedik a börtönből Bene Lászlót. A skálás gyilkosként elhíresült férfi bízik benne, hogy rossz börtönbeli tartási körülmények miatt több millió forint kártérítést kap. NewsOrigoVisszahívja az egyik sajtját az Auchan, nem szabad elfogyasztanihttp://www.life.hu/news/20190529-visszahivja-egyik-sajtjat-az-auchan-nem-szabad-elfogyasztani.htmlKözleményben közölte az Auchan áruház, hogy visszahívja a 160 grammos St. Marcelin sajtját. Kérik, hogy senki se fogyassza el, vigyék vissza a terméket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.