Völgyesi Gabi elárulta, hogyan tartja magát formában

Forrás: Koncz Márton -
diéta fogyás Völgyesi Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyesi Gabi megosztotta, mi a csodás alakjának titka: nagyon egyszerű szabályt követ. 

Völgyesi Gabi a Reggeliben Peller Anna és Mariann kérdésére árulta el, hogy mi a csodás alakjának titka. Két gyerek után is úgy néz ki ugyanis, mint a szülések előtt, és tartani tudja ideális súlyát.

Völgyesi Gabi ezeket a szabályokat követi Forrás: Koncz Márton

„Mostanság nem fogytam, olyan két éve fogytam, amikor elkezdtem szisztematikusan edzeni meg diétázni. Diétásan étkezem, ami a hétköznapi értelemben nem is nevezhető diétának. Egyszerűen arról van szó, hogy délután nem eszem szénhidrátot különösképpen. (...) Nálam az vált be, hogy ebédig lehet szépen mindent eszegetni, viszont délután már van némi megszorítás" – mondta Gabi, aki vallja, hogy koplalni tilos.

Király Linda egyelőre nem figyel a férfiak visszajelzéseire a fogyása utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-kiraly-linda-egyelore-nem-figyel-a-ferfiak-visszajelzeseire-fogyasa-utan.htmlHét évig küzdött a súlyával Király Linda. Az énekesnő egy műtétnek köszönhetően rengeteget fogyott az utóbbi időben. Elárulta, hogy még nem figyel a férfiak visszajelzéseire, egyelőre saját magára figyel. Ez Zsír!OrigoEz a kávés smoothie lesz nyáron a kedvenc napindító italod – recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190625-kaves-smoothie-egeszseges-recept-nyarra.htmlEz az ital a frissítő jegeskávé és a tartalmas reggeli smoothie ötvözete, ráadásul egészséges, és kiváló napindítónak a tikkasztó nyári reggeleken, amikor az ember egy gazdag, hűsítő italra vágyik leginkább. Ez Zsír!OrigoVégre itt a sárgabarack szezonja! Nemcsak íze, jótékony hatásai miatt is imádjukhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190701-sargabarack-jotekony-hatasai.htmlVégre megindult a kedvenc gyümölcsünk, a barackok szezonja is, elsőként pedig itt a nagy favoritunk, a sárgabarack. Édes, zamatos, de jótékony hatásai talán még az ízén is túltesznek. Ez Zsír!OrigoMegmutatta tökéletes testét az 51 éves színésznő, Julia Roberts - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190708-megmutatta-tokeletes-testet-az-51-eves-szineszno-julia-roberts-foto.htmlHihetetlenül szexi Julia Roberts, akiről a férje osztott meg egy fürdőruhás képet a közelmúltban. Ez Zsír!--Csak 20 perc a tónusos hasért és combokért - Maradj feszes egész nyáron!http://www.life.hu/ez-zsir/20190626-edzes-az-izmos-hasert-es-combokert.htmlA nők kétségtelenül két legkényesebb testrésze a has és a comb, illetve popsi. Az egyik helyen az úszógumi, a másikon a narancsbőr keseríti meg a strandolós, bikinire vetkőzős nyári napokat. Ez Zsír!OrigoFormás popsi és comb edzőterem nélkül – 3 szuper gyakorlathttp://www.life.hu/ez-zsir/20190629-formas-popsi-es-comb-edzes-edzoterem-nelkul-3-szuper-gyakorlat.htmlAz edzőteremben ott vár a klíma, nem mellékesen pedig a szuper gépek, amelyek helyes használatával könnyedén formálhatod a testedet. De valljuk be őszintén, kinek van kedve a hőségben utazgatni, sporttáskát cipelni? Nos, a formás popsi és comb otthoni edzéssel is elérhető. Mutatjuk, hogyan! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.