Megmutatta nagylányát, Rebekát Farkasházi Réka

névnap iskolakezdés lány család Farkasházi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 éves nagylányával, Rebekával szelfizett Farkasházi Réka.

Egyre nagyobbak Farkasházi Réka gyermekei: fia, Benjámin 15 éves, Rebeka 10, a kis Tamara pedig egyesztendős. A gyönyörű sztáranyuka most nagyobbik lányával szelfizett a közösségi oldalán. Az apropót egyrészt az iskolakezdés adta, másrészt Rebeka névnapja.

Anyuka és lánya elképesztően hasonlítanak egymásra.

Sok örömet, erőt és kitartást kívánok az új, talán minden eddiginél nehezebb tanévhez! Legyünk jók a gyerekekhez, legyünk jók magunkhoz! Menjünk végig az idei úton is!" – írta a képhez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szeptember 2. Hétfő Rebeka nap Milyen kegyes az ég, hogy meghozta az ősz illatot és ezzel az iskolás hangulatot mára! Hogy indult a reggeletek? Mi hiába keltünk időben és volt minden kikészítve, bekészítve előre, azért volt egy kis “felfokozott hangulat” reggel. Épp csak arra volt időm, hogy átsuhanjon az agyamon a gondolat: mekkorák már a gyerekeim. Semmi elérzékenyülés. Aztán mégis. Óriási csend lett hirtelen a házban. A legkisebb még alszik. Visszabújok mellé. Visszabújhatok. Csak egy egészen kicsit. Most van időm elmélkedni. Gondolatokat rendszerezni, vágyakat teremteni. Dolgos lesz az ősz. Mindannyiunknak. Boldizsár Ildikó tanév indító, pedagógusoknak szánt, de szülőként is hasznos gondolataival kívánok mindenkinek szép napot, hetet, tanévet! A tanuláshoz (a szülőknek is) kedvet és motivációt. Kitartást, szorgalmat és erőt a nehézségekhez. A többi jön magától. “MIÉRT CSINÁLOD? Mielőtt belépsz ma közéjük, kérdezd meg magadtól, miért csinálod? Aztán tedd fel a kérdést holnap meg holnapután is. Kérdezd meg mindennap. És jól jegyezd meg a választ. A legnehezebb pillanatokban se felejtsd el. Akkor sem, amikor kiborítanak. Akkor sem, amikor csak vonszolod magad. És akkor sem, amikor úgy érzed, lennél inkább árufeltöltő az Aldiban. Mert igazából egyetlen dolog miatt érdemes. "Szeretem őket." Emiatt. Sok örömet, erőt és kitartást kívánok az új, talán minden eddiginél nehezebb tanévhez! Legyünk jók a gyerekekhez, legyünk jók magunkhoz! Menjünk végig az idei úton is!” #kiscsaládomnagycsaládom #irányasuli #tanulnijó @ildizsar #Rebekanap

Réka Farkasházi (@farkashazireka) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.