Mindenki számára mást jelent az álomszoba, van, akinél egy hatalmas teret jakuzzival, kerti kistóval fűszerezve, vagy épp egy rejtett, luxussal megszórt privát világot. Most megnézheted, hogyan képzelik el neves vagy épp feltörekvő tehetséges designerek!

A Salon Budapest lakástrend kiállításon jártunk, ahol egyaránt találkoztunk csodás, érdekes, újító és meghökkentő enteriőrökkel.

Az állatmotívumok abszolút taroltak. Szinte nem találtunk egy olyan berendezett szobát sem, ahol ne lett volna legalább egy rózsaszín nyúl, arany hal, pávián szobor vagy épp csillogó kövekkel díszített gyík. Ezek egyszerre tették természet közelivé és igen exkluzívvá a belső tereket, mindig olyan stílusban megjelenítve, melyet az adott környezet megkíván.

Kattints a képre és nézz meg belőlük egy kis ízelítőt:

Forrás: Csudai Sándor/Origo

Az enteriőrök közül a mi kedvencünk ez az alapvetően sötét tónusú, mégis egyfajta fenségességet árasztó nappali volt. A központi csillárral kapcsolatban, fotós munkatársammal szinte egyszerre éreztük, hogy egy áldozati oltár előtt állunk. Nagyon könnyű elé képzelni akár egy vérző kecskét is, sőt, nem keltett volna meghökkentést, hiszen az egésznek van egyfajta ősi törzsi hangulata. Grandiózus mérete és túldíszítettsége meglepő módon nem keltett giccses hatást, tökéletesen illet a fal színéhez és a bútorokhoz is. Mi imádtuk!

Fotó: Csudai Sándor/Origo
Fotó: Csudai Sándor/Origo

Kattints a képre, és nézd meg a többi álomszobát is és válaszd ki a kedvencedet!

Fotó: Csudai Sándor/Origo