létrapolc szoba tárolás polc lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakberendezés terén fő a kreativitás! Akár egy régebbi, nem használatos létra is könnyedén átalakítható, hogy második életét lakásdíszként vagy épp tárolásra alkalmas polcként kezdje meg.

Egy kiszuperált létrát elég, ha a tetejénél odarögzítesz a falhoz, hogy még véletlenül se tudjon eldőlni, és lényegében kész is vagy. Természetesen átfestheted, koptathatod, a fokaira ráerősíthetsz szélesebb falapokat, így téve jobban kihasználhatóvá.

A létrapolc meghatározó dísze lehet a szobának Forrás: amazon.co.uk

A létrapolc kiválóan alkalmas könyvek, virágok, apró emléktárgyak, törülközők, újságok és még sok egyéb más tárolására. Emellett pedig meghatározó dísze lehet a szobának. Nem kell azonban feltétlenül magad készítened, létrapolcokból már rengeteg változat – a moderntől egészen a rusztikusig – kapható az üzletekben. Összegyűjtöttünk párat, hogy kedved szerint inspirálódhass:

1. Türkiz létrapolc (85 cm) - bonami.hu 72 199 Ft, 2. Bambusz létrapolc - trendotthon.hu 23 850 Ft, 3. Strada polc - iddesign.hu 60 100 Ft, 4. Cédrus létrapolc - vidaxl.hu 12 869 Ft, 5. Antikolt létrapolc - kopottmacska.hu 33 990 Ft, 6. Fiókos létrapolc - butopea.com 37 900 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.