A nóták koronázatlan királynője meghatódott, amikor megtudta, hogy dédunokáját eljegyezték. Bangó Margit elárulta mit gondol a fiatalok jegyességéről és azt is, hogy annak idején miért mondott nemet arra, hogy külföldre házasodjon.

Igazán sűrű az év vége Bangó Margit számára, aki nemcsak gőzerővel készül az ünnepekre, de fellépései is egymást érik. A Kossuth-díjas művésznő számára örömteli időszak ez, már csak azért is, mert dédunokáját eljegyezték. „A legszebb kor a 18.életév és egy eljegyzés csak még szebbé teszi. A fiatalok nagyon szeretik egymást, Norbikát a család is nagyon kedveli, egy okos, udvarias fiatalember. Egymáshoz valók, hiszem, hogy a boldogságuk töretlen marad, mert mindketten nagyon mély érzésűek" – árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban Bangó Margit, akinek annak idején többen pályáztak a kezére, más-más országból.

Forrás: Facebook/Bangó Margit

 „Mindig azt mondom, jó külföldön lenni, de a legjobb itthon. Annak idején külföldön is építhettem volna karriert, házasodhattam volna oda, de hazajöttem a családom és a honvágy miatt. Lehet a világon bármelyik ország bármilyen szép, az én szívem akkor is hazahúz, a mi kis országunknál nekem nincs szebb. Mehettem én Japánba, Afrikába, Kínába, megvolt a műsor és már indultam is haza. Most már egy nyaralásra is nehezen adom be a derekam. Legutóbb bármilyen indokot bevetettem volna, csak ne kelljen elutaznom nyaralni, még akkor is, ha nagyon jól éreztük magunkat a családdal. Már a repülőtéren azon gondolkodtam, hogy mikor jövünk haza. A honvágyam nem ismer határokat" - tette hozzá.