párkapcsolat család szerelem Barátok közt Bátyai Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja, Bátyai Éva elárulta, hogyan szeretett bele párjába.

Bátyai Éva azon szerencsések közé tartozik, akik amint megpillantották kedvesüket, azonnal tudták, hogy vele fogják leélni az életüket. A színésznő beteg cicáját akarta meggyógyítani néhány évvel ezelőtt, amikor állatorvosa átirányította egy másik kollégájához.

Emlékszem rá, amikor először ajtót nyitott, egymásra néztünk, és nem túlzás, hogy szerelmesek lettünk első látásra. A cicám kezelése után elhívott kávézni, amiből egy este tízig tartó beszélgetés lett. Már néhány randi után biztosak voltak benne, hogy összetartozunk. Ezután nagyon gyorsan történtek a dolgok, hiszen még egy teljes éve sem voltunk együtt, amikor Ákos megkérte a kezemet. A második évfordulónkon megszületett az első kisfiuk, három év fél évre rá pedig a második babánk, Benedek" – mesélte a hot! magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.