Cseke Katinka a kislánya születése óta ugyanúgy ünnepli a karácsonyt! A színésznő alig várja az ünnepeket, hogy végre picit több időt tölthessen családjával.

Hosszú és fárasztó év áll Cseke Katinka mögött. A színésznő élete 2019-ben fenekestül felfordult: sok év után távozott a Jóban Rosszban sorozatból, és olyan formában láthattuk őt, ahogy eddig szinte soha! Egy indiai gyógynövény komplexum segítségével sikerült több mint harminc kilótól megszabadulnia, tele van tervekkel és várakozással. Katinka azonban elmondása szerint ugyanaz a belevaló csaj maradt, mint eddig, sőt az ünnepeket is pont ugyanúgy tölti, ahogyan az elmúlt 18 évben. 

Cseke KatinkaForrás: Cseke Katinka

„Vidéki lány vagyok, így minden évben nagyon várom a karácsonyt, ugyanis ez az időszak az évben, amikor egyhuzamban picit több időt tölthetek a családommal, akik Pécsett élnek. Nagyon húzós volt az időbeosztásom, amíg a sorozatban szerepeltem, így akadt olyan év is, amikor csak két alkalommal jutottam haza, de a karácsonyt mindig otthon töltöm" – kezdett bele Katinka.

„A családunkban rengeteg ünnepi hagyomány van, amit mindig be is tartunk, sok-sok éve. Apu halászlevet, anyu kocsonyát főz, és ezeket egyszerűen remekül csinálják, de csak és kizárólag karácsonykor kerülnek az asztalra. Hiába kérleljük őket, ez a két ételt csak ilyenkor hajlandóak elkészíteni. Persze ilyenkor sem kell arra figyelnem arra, hogy ne egyek túl sokat, mert nem is tudok, a gyógynövények tökéletesen elveszik az étvágyam. Ennek köszönhető hogy idén karácsonykor nem fogok kilókat felszedni. A másik ilyen hagyomány a >csilingelés<. Két gyerek van a családban, a bátyámé, és az én lányom, akik ugyan már nagyok, 16 és 18 évesek, de minden évben, szenteste ugyanúgy felküldjük őket az emeletre, és csengetünk, amikor megérkezik a Jézuska. Ez mindig így volt, és remélem így is marad örökké" – tette hozzá nevetve Katinka, aki az ünnepet nagyon szereti, de a telet kevésbé. A színésznő azonban szerencsésnek mondhatja magát, Pécsett a szülői ház ugyanis a hegyen található, így ha nem lesz idén fehér a karácsonyunk, akkor is páratlanul szép környezetben tölti majd az év utolsó napjait.