Világbajnoki címre gyúr Gömöri András Máté

Forrás: Balazs Gergely Photography/Balazs Gergely -
Gömöri András Máté
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész a tavalyi évben országos bajnok lett a naturál testépítők között, azonban nem éri be ennyivel. A világbajnokságig meg sem áll a fiatal tehetség, aki színházi és televíziós elfoglaltságai mellett szakdolgozik és egy nyelvvizsgát is letesz.

Szinte minden perce be van osztva a 2020-as évben Gömöri András Máténak, aki nemcsak színészként halmoz sikert sikerre, de testépítőként is. „A színészetet és a színházat erősen vizuális műfajnak tartom, ezért mindig is figyeltem arra, hogy ne engedjem el magam. Világ életemben sportoltam, de egyre jobban kezdett érdekelni ez az egész. Mindeközben kerestem a versenyhelyzeteket, ezekben tudok igazán fejlődni. Egy régi jóbarátomhoz fordultam, Kalas Csabához, aki segített felkészülnöm az első versenyemre. Neki is köszönhetem, hogy országos bajnok lettem, hármas bajnoki címmel" – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Gömöri András Máté, aki nem éri be ennyivel.

Forrás: Balazs Gergely Photography/Balazs Gergely

„Építem tovább magamat, nem állok itt meg. 2021-ben lesz a világbajnokság, számomra ennek a címnek a megszerzése a cél" – vallotta be a színész, aki elképesztő tempót diktál. „Jelenleg úgy érzem szinte sose alszom. Végzős vagyok a Színművészetin, szakdolgozatot írok, mellette pedig az angol nyelvvizsgát is leteszem. Minden hajnalban vagy angol órára megyek vagy edzek reggel 6-tól, amit heti ötször teszek. Minden nap legkésőbb 4:50-kor kelek, éjfél-hajnal 1 előtt azonban nem kerülök ágyba, hiszen a színházi előadások után tudok foglalkozni a szakdolgozatommal. A párommal, Polyák Lillával megbeszéltük, hogy ez a három hónap sűrű időszak lesz. Kevés minőségi időt tudunk most együtt tölteni, hiszen a színház mellett ő a TV2 Mintaapák című napi sorozatát forgatja. Ez a negyedév most ilyen lesz, de nem bánjuk" – mondta a Sláger Téma műsorvezetőjének, Kalmár Tibornak Gömöri András Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.