Kate Upton kirobbanó formában van: bikiniben mutatta meg magát - Fotó

modell szexi bikini Kate Upton fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Upton kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt adott életet első gyermekének, de a modell most is irigylésreméltó formában van.

Kate 2008-ban kezdett modellkedni, 2010-től pedig már a legnagyobb magazinok címlapján szerepelt. A Sports Illustrated magazin Swimsuit Issue kiadványának kétszer is címlaplánya volt, amit korábban csak Tyra Banks mondhatott el magáról.

A gyönyörű modell 2018-ban jelentette be, hogy első gyermekével várandós, majd nem egészen másfél évvel ezelőtt, novemberben meg is született kislánya, Genevieve Upton Verlander.

A 25 éves Kate ezután úgy döntött, visszavonul a nyilvánosság elől, és családjára fókuszál. A szexi sztármami ettől függetlenül nem feledkezett meg Instagram-követőiről sem, és szívesen oszt meg egy-egy momentumot az életéből.

Upton legutóbb egy fürdőruhás képpel örvendeztette meg rajongóit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Enjoying some vitamin sea

Kate Upton (@kateupton) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.