Tóth Gabi exkluzív interjúban vallott a megpróbáltatásaikról: ők is elveszítették munkájukat

Forrás: TV2 -
Tóth Gabi TV2 Krausz Gábor karantén #maradjotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este indult a TV2 #maradjotthon napi-dokureality-je, amiben többek közt Tóth Gabi is szerepet kapott. A sorozat lényege, hogy szelfikamerával nyomon követhetjük a karanténba vonult emberek mindennapi életét. Az ország egyik legismertebb énekesnője a Life.hu-nak exkluzív interjúban mesélt, hogyan éli meg az önkéntes karantént a családjával.

Gabi számára annyira fontos az otthonmaradás üzenete, hogy nem fél ezért internetes felületeken akár vitába is szállni. Mint mondta, ha csak egyetlen embert meggyőz az otthonmaradásról, már nem volt hiábavaló az üzenete.

Másokat is próbálok saját maguktól megmenteni.

Minden higiéniai előírást betartunk, fertőtlenítjük az élelmiszereket, de így is sokat szorongok, hogy anyaként vajon mindent megteszek-e a védelmében.

Tóth Gabi exkluzív interjúban vallott a megpróbáltatásaikról Forrás: TV2

Napi küzdelmeikben főszerepet kap Gabi férje, Krausz Gábor séf is. "

Apukám cukorbeteg, így kiemelten veszélyeztetett, tőle teljesen elzárkóztunk,

Tóth Gabi pánikbeteg, de soha nem szedett rá gyógyszert, így tünetmentesen együtt él a betegséggel. "Most bőven akadnak olyan stresszhelyzetek, amik nem tesznek jót a pánikbeteg embereknek. Nagyon jól kezelem, nincsenek pánikrohamaim. Amikor érzem, hogy eluralkodna rajtam, elterelem a figyelmemet."

Tóth Gabi nagyon félti kislányát Forrás: TV2

Az énekesnő nem titkolja, szeretnek "olaszosan" élni, viszont ezt most egy meglepően kiegyensúlyozott családdá változtatták. "Jól reagálunk mindenre. Anyukám is itt él velünk, így őt is próbáljuk óvni. Nyugodtak vagyunk, sokat nevetünk."

Gabi nagyon hisz a sorsszerűségben, így a spirituális oldala is megjelenik majd a #maradjotthon című műsorban. Hiszi azt, hogy semmi sem folytatódhat onnan, ahol abbamaradt.

Ha képes vagy lelassulni és alázatos vagy az életed iránt, nem kell félned, hogy nem lesz munkád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.