Csősz Bogi elárulta, hogyan telnek a napjaik a luxuskaranténban

Fotó: Mudra László - Origo -
luxus karantén Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi, a Feleségek luxuskivitelben sztárja a Life.hu-nak adott interjújában mesélt arról, hogyan telnek a napjai a luxuskaranténban, de azt is elmondta, szerinte mibe érdemes fektetni a pénzünket, hogy az megtartsa értékét.

Törökországban átlépte az ötvenkétezret a koronavírussal fertőzött emberek száma, bár alig több mint 1100 halálesetet regisztráltak, ezzel náluk a németországinál is alacsonyabb a járvány miatti elhalálozás. Ennek ellenére március harmadik hetétől szigorú rendelkezések léptek életbe. Bezártak az iskolák, a sportlétesítmények, de még a közös imákat is felfüggesztették a mecsetekben. Bizonytalan időre leállították a határforgalmat, és kijárási korlátozást vezettek be.

Csősz Boglárka a Feleségek luxuskivitelben április 20-án induló harmadik évadának forgatásairól az utolsó pillanatban utazott vissza Isztambulba férjéhez,

Burak Taluhoz, hogy önkéntes luxuskaranténban vészeljék át a járványügyi veszélyhelyzetet.

Csősz Boglárka az utolsó pillanatban utazott vissza férjéhez Fotó: Mudra László - Origo

Bogiékról köztudott, hogy számtalan iparágban van érdekeltségük, így őket sem kerülte el amkoronavírus miatti gazdaságot érintő csapás. A VIASAT3 sztárja a Life.hu-nak őszintén mesélt gazdasági helyzetükről, de az aktuális magánéletükről sem titkolózott. Bogi azt is elárulta, mibe kell fektetni a pénzünket, hogy az biztosan ne vesszen el semmilyen krízis esetén.

Bizonyos üzleti tereken megviseli a vállalkozásainkat a vírushelyzet, másokon viszont nem. Mezőgazdasági és élelmiszer-ipari befektetéseink dübörögnek,

Egyes területeken ők is megérzik a járvány miatti gazdasági visszaesést Fotó: Mudra László - Origo

"

Lassan hozzá vagyunk szokva, hogy minden évre jut valami.

Rengeteg bort is tartunk a földalatti borospincében.

Csősz Bogi kijelentette, leszámítva, hogy nem utazgathat, semmiben sem szenved hiányt. "Legalább több időnk jut egymásra".

A Feleségek luxuskivitelben szereplőinek többségénél már vannak gyerekek, így adott volt a kérdés, vajon Bogiék tervezik-e az örökösöket.

"Hogy ebben a járványügyi helyzetben bevállalnám-e, azt nem tudom, de sosem lehet tudni" - nevetett Bogi.

Rábíztam a sorsra a kérdést.

Arról is beszélt, mibe érdemes pénzt fektetni Fotó: Mudra László - Origo

A milliárdos üzletasszony a Life.hu-val megosztotta azt a titkot is, szerinte mibe kell fektetnünk a pénzünket.

Ha valakinek nagyon sok befektetésre szánt pénze van, akkor viszont mindenképpen az élelmiszeripart, vagy egészségügyet javaslom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.