Közel másfél hónapja tartózkodik otthonában Csepregi Éva, aki korábban egyébként is tervezett egy kis pihenőt, ám azt nem gondolta volna, hogy ilyen hosszú ideig eltart.

Az énekesnő másfél hónapja tartózkodik otthonában, március elején egy térdműtéten esett át. Úgy vélte 7-10 nap elég lesz a pihenésre, majd időközben kirobbant a "maradj otthon fesztivál".

A Sláger FM 'Maradj otthon' című műsorában árulta el, hogy ugyan egy házban élnek fiával a kialakult járványügyi helyzet miatt nem találkoznak túl gyakran. Azonban, ha találkozásra kerül sor betartják a kellő távolságot.

Az énekesnő a szabadidejében zenekarával fáradozik, és különféle feldolgozásokat készítenek a dalaikból. Jelenleg a Don Quijote című szerzeményen dolgoznak. A munkálatokban fia, Dávid is segít.

Azt is hozzátette, hogy ebben a helyzetben sem csügged:

Egyrészt nagyon sok barátom van, akivel tartjuk egymásban a lelket, a zenekaron kívül is. Másrészt pedig alapvetően optimista természet vagyok és nem vagyok hajlandó odaadni magam egy rossz érzésnek. Szerintem ez nagyon sokat segít az emberen, hogy próbál tervezgetni, hogy meg van a napi beosztása és készül bizonyos dolgokra"