Csepregi Éva jó kedvét a karantén sem szegheti - Videó

Forrás: Cseleny-Szabo -
karantén Csepregi Éva koronavírus Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel másfél hónapja tartózkodik otthonában Csepregi Éva, aki korábban egyébként is tervezett egy kis pihenőt, ám azt nem gondolta volna, hogy ilyen hosszú ideig eltart.

Az énekesnő másfél hónapja tartózkodik otthonában, március elején egy térdműtéten esett át. Úgy vélte 7-10 nap elég lesz a pihenésre, majd időközben kirobbant a "maradj otthon fesztivál".

A Sláger FM 'Maradj otthon' című műsorában árulta el, hogy ugyan egy házban élnek fiával a kialakult járványügyi helyzet miatt nem találkoznak túl gyakran. Azonban, ha találkozásra kerül sor betartják a kellő távolságot.

Az énekesnő a szabadidejében zenekarával fáradozik, és különféle feldolgozásokat készítenek a dalaikból. Jelenleg a Don Quijote című szerzeményen dolgoznak. A munkálatokban fia, Dávid is segít.

Azt is hozzátette, hogy ebben a helyzetben sem csügged:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.