Megmutatta őszülő haját Eva Longoria

videó karantén hajfestés Eva Longoria ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűha! Eva Longoria nem semmit villantott: így néz ki az őszülő világsztár. 

Eva Longoriára nem lehet azt mondani, hogy fukarkodna a fotókkal vagy a videókkal. Volt szerencsénk már megpillantani a szülés utáni bikinis alakját, sőt, nem sokkal ezelőtt egy gyerekkori képet is posztolt az Instagram oldalára.

Most azonban olyat villantott, amilyet még soha korábban. A Született feleségek sztárja ugyanis szintén önkéntes karanténban van, vagyis ő is búcsút inthetett a fodrászának. Ennek eredményeképpen pedig kiderült, mi is van a festék alatt: durván őszülő tincsek.

A szexi sztáranyuka bevallotta: azt hitte, meg fog tudni birkózni a ténnyel, hogy őszül, de most, hogy már többcentis lenövése van, nem bírja tovább. Ezért egy videóban végig nézhetjük, ahogy befesti magának a haját. Meg kell hagyni, Eva valószínűleg akkor is bomba nő lenne, ha őszen hordaná a frizuráját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.