Ezért hagyta ott Ördög Nóra az RTL Klubot - Videó

csatorna vallomás Ördög Nóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra elárulta, mi vezetett ahhoz, hogy otthagyja az RTL Klub-ot. 

Úgy tűnik, ez a tisztázás időszaka Ördög Nóra életében. Nemrég ugyanis megkapta azt a kritikát Kajdi Csabától, miszerint könnyű volt a médiában feljebb jutnia a ranglétrán, hiszen a párja egy producer volt. A sztármami azonban nem hagyta válasz nélkül a kijelentést.

Forrás: Ördög Nóra/Instagram

Most pedig azt is elárulta az 1KANAPÉN című beszélgetős műsorban, hogy miért hagyta ott annak idején az RTL Klubot olyan váratlanul. Nóra beszélgetőpartnere azt mondta, bárhonnan is távozott volna akkor a műsorvezető, hatalmas veszteséget jelentett volna, mire a műsorvezető elárulta, mi is volt a valódi probléma:

"Én pont azért jöttem el, mert azt éreztem, hogy itt az RTL-ben ezt egyáltalán senki nem veszi komolyan. Én abszolút ezt is éltem meg. És ez nem az ő hibájuk. Mert gyakornokból küzdöttem fel magamat oda, ahova, és valószínűleg ez az én hibám, és az én hozzáállásom a dolgokhoz, de közben a lelkem mélyén mindig megmaradtam annak a fénymásolós kislánynak, aki 2001-ben elkezdte a munkát az RTL-ben" - mondta kendőzetlen őszinteséggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.